Ficatei cu ceapa
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Se curata ficateii, se spala in mai multe ape, se acopera cu lapte si se lasa la rece macar 1/2 de ora. In unt si ulei se caleste ceapa, se adauga ficateii, se lasa sa se caleasca, se intorc usor cu furculita.
- Intr-o cana cu apa se dizolva condimente(pentru cine foloseste, vegeta, boiaua, se pune cimbrul si rozmarinul tocat).
- Se toarna peste ficatei si se lasa pe foc pana scade si se ingroasa sosul. Ies niste ficatei nemaipomeniti. Putem servi cu piure, paste sau legume la tigaie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Clau
Se lasă pe foc ... mic ...mediu... sau...mare?...se pune în ...tigaie ? Acoperi tigaia la foc mic ? Aștepți sa scadă sau ce ? E binișor dar totul sta în micile amanunte
am gătit această rețetă
anonymous
Fara rozmarin!
anonymous
Foarte bun
anonymous
Grozavi!!
anonymous
SUPER......
anonymous
Excelent
Punctează această reţetă