Se curata ficateii, se spala in mai multe ape, se acopera cu lapte si se lasa la rece macar 1/2 de ora. In unt si ulei se caleste ceapa, se adauga ficateii, se lasa sa se caleasca, se intorc usor cu furculita.
Intr-o cana cu apa se dizolva condimente(pentru cine foloseste, vegeta, boiaua, se pune cimbrul si rozmarinul tocat).
Se toarna peste ficatei si se lasa pe foc pana scade si se ingroasa sosul. Ies niste ficatei nemaipomeniti. Putem servi cu piure, paste sau legume la tigaie.
Se lasă pe foc ... mic ...mediu... sau...mare?...se pune în ...tigaie ? Acoperi tigaia la foc mic ? Aștepți sa scadă sau ce ? E binișor dar totul sta în micile amanunte
Comentarii:
Se lasă pe foc ... mic ...mediu... sau...mare?...se pune în ...tigaie ? Acoperi tigaia la foc mic ? Aștepți sa scadă sau ce ? E binișor dar totul sta în micile amanunte
Fara rozmarin!
Foarte bun
Grozavi!!
SUPER......
Excelent