Ficatei cu ceapa

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Se curata ficateii, se spala in mai multe ape, se acopera cu lapte si se lasa la rece macar 1/2 de ora. In unt si ulei se caleste ceapa, se adauga ficateii, se lasa sa se caleasca, se intorc usor cu furculita.
  • Intr-o cana cu apa se dizolva condimente(pentru cine foloseste, vegeta, boiaua, se pune cimbrul si rozmarinul tocat).
  • Se toarna peste ficatei si se lasa pe foc pana scade si se ingroasa sosul. Ies niste ficatei nemaipomeniti. Putem servi cu piure, paste sau legume la tigaie.

Punctează această reţetă

EEllis

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Clau

Se lasă pe foc ... mic ...mediu... sau...mare?...se pune în ...tigaie ? Acoperi tigaia la foc mic ? Aștepți sa scadă sau ce ? E binișor dar totul sta în micile amanunte

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Fara rozmarin!

abuz

anonymous

Foarte bun

abuz

anonymous

Grozavi!!

abuz

anonymous

SUPER......

abuz

anonymous

Excelent

abuz