Ficatei cu ceapa la tigaie
Ficateii se dau prin faina apoi se prajesc in ulei, pana sunt complet rumeniti. Se scot si se pun deoparte, la cald.
Ingrediente
4
Cost estimat: 1.62Euros€ (0.41€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Ficateii se dau prin faina apoi se prajesc in ulei, pana sunt complet rumeniti. Se scot si se pun deoparte, la cald.
- In uleiul ramas, se caleste ceapa taiata julien, si se innabusa cu putina apa. Cand ceapa s-a muiat, se adauga ficateii, se potriveste de sare si piper, se amesteca usor si se lasa acoperit 5-10 minute.
- Pt sote de morcovi : am caramelizat o lingura de unt cu o lingura de zahar, apoi am adaugat o legatura de morcovi taiati rondele, am amestecat 2 minute, apoi am adaugat 3 catei de usturoi taiati marunt, cimbru si putina sare. Am turnat o ceasca de apa si am lasat la foc mic, pana sosul a scazut.
- Am servit cu piure si cu ardei copti.
Observații
http://silvia-unaalta.ro/2011/02/01/ficatei-cu-ceapa-la-tigaie/
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 88Kcal
- Carbo: 9.9g
- Grăsimi: 1.3g
- Grăsimi sat.: 0.3g
- Proteine: 8.5g
- Fibre: 1g
- Zahăr: 1.1g
- ProPoints: 2
- SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (52g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Bun bun bun!!!
Punctează această reţetă