Ficatei cu ceapa la tigaie

Felul principal
Foarte ușor
40 min
88 Kcal

Ficateii se dau prin faina apoi se prajesc in ulei, pana sunt complet rumeniti. Se scot si se pun deoparte, la cald.

Ingrediente

4
Cost estimat: 1.62 (0.41€/porție)

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Ficateii se dau prin faina apoi se prajesc in ulei, pana sunt complet rumeniti. Se scot si se pun deoparte, la cald.
  • In uleiul ramas, se caleste ceapa taiata julien, si se innabusa cu putina apa. Cand ceapa s-a muiat, se adauga ficateii, se potriveste de sare si piper, se amesteca usor si se lasa acoperit 5-10 minute.
  • Pt sote de morcovi : am caramelizat o lingura de unt cu o lingura de zahar, apoi am adaugat o legatura de morcovi taiati rondele, am amestecat 2 minute, apoi am adaugat 3 catei de usturoi taiati marunt, cimbru si putina sare. Am turnat o ceasca de apa si am lasat la foc mic, pana sosul a scazut.
  • Am servit cu piure si cu ardei copti.

Punctează această reţetă

Observații

http://silvia-unaalta.ro/2011/02/01/ficatei-cu-ceapa-la-tigaie/

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 88Kcal
  • Carbo: 9.9g
  • Grăsimi: 1.3g
  • Grăsimi sat.: 0.3g
  • Proteine: 8.5g
  • Fibre: 1g
  • Zahăr: 1.1g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (52g)
SilviaUSilviaU

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Bun bun bun!!!

abuz