Întrebarea - Oare se poate? - mi-am pus-o de multe ori...
Până nu încerci, "sigur" că nu se poate :))
Dar totuși de ce în tigaie? - pentru că tigaie, prăjeală ar fi cam pe aceeași lungime de undă.
De ce nu în cuptor? Acolo sigur ies fragezi și gustoși pe deasupra fără pic de grăsime :)
Răspunsul meu a fost că lucrurile interzise sunt cele mai gustoase.
Și uite că până la urmă a ieșit ceva sănătos - o rețetă numai bună la multe diete și pentru cei care se feresc de atâtea prăjeli.
Daca laptele este caldut si se pune un pic de condiment in lapte, ficatei vor fi mai fragezi. (Nu este necesar sa pui la frigider)Am incercat, sunt nemaipomeniti, indiferent ce garnitura ai langa!Merge si cu... paine prajita.
Comentarii (28):
Superrrrrrrrrrrrrr
Daca laptele este caldut si se pune un pic de condiment in lapte, ficatei vor fi mai fragezi. (Nu este necesar sa pui la frigider)Am incercat, sunt nemaipomeniti, indiferent ce garnitura ai langa!Merge si cu... paine prajita.
Cineva intreba cand se pune sarea... La ficat, sarea se pune intotdeauna la urma, altfel ficatul se intareste ca talpa...
Gata in 16 minute.... cu sau fara"minim o ora" de stat la rece?? ... WTF?!
Bun si simplu
Deliciosi
O reteta obisnuita
Si daca-i pregatim in Dry Cooker?
Încercarea moarte n-are, dar ce facem cu partea arsä( moleculele lui Maillard, cancerigene) ?
De ce sa-i mai las la scurs ,daca totii bag in lapte ?
in rest o idee buna fara prajire