Ficatei de pui cu usturoi

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min
444 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 12.63 (3.16€/porție)

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Se spala bine ficateii, se lasa la scurs apoi se pun la prajit in tigaia de teflon cu ulei. Se pune capacul la tigaie.
  • Cand sunt gata prajiti se toarna peste ei o ceasca de apa fierbinte, se pune din nou capacul si se stinge focul.
  • Se lasa acoperiti cca. 3-5 minute si se adauga usturoiul pisat, sarea si patrunjelul tocat. Sunt deliciosi.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 443Kcal
  • Carbo: 0.7g
  • Grăsimi: 19.6g
  • Grăsimi sat.: 3.6g
  • Proteine: 65.8g
  • Fibre: 0.2g
  • Zahăr: 1g
  • ProPoints: 11
  • SmartPoints: 8
Informații nutriționale pentru 1 porție (271g)
N Nely`s Blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

07/02/2013

...

(0) (0) abuz
15/06/2012

Asa o face si mama,si ginerii ei fiind foarte mofturosi si sclifositi la mancare,au mai cerut o portie,este foarte buna,dar mama pe langa ficatei,pune si multa ceapa,te lingi pe degete de buna ce e,se serveste cu mamaliguta fripta,chiar daca suntem din bucuresti,strabunica a fost de la tara,si ne-a invatat sa gatim gustos,chiar daca nu e prea sanatos,eu acasa inabus totul,pt ca tinem la sanatatea noastra,dar mama o face ca mai sus,in plus pune doar ceapa,felicitari,are acelasi aspect,in plus ficatul are mult fier benefic sanatatii

(0) (0) abuz