Ficatei de pui cu usturoi
Ingrediente
4
Cost estimat: 12.63Euros€ (3.16€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se spala bine ficateii, se lasa la scurs apoi se pun la prajit in tigaia de teflon cu ulei. Se pune capacul la tigaie.
- Cand sunt gata prajiti se toarna peste ei o ceasca de apa fierbinte, se pune din nou capacul si se stinge focul.
- Se lasa acoperiti cca. 3-5 minute si se adauga usturoiul pisat, sarea si patrunjelul tocat. Sunt deliciosi.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 443Kcal
- Carbo: 0.7g
- Grăsimi: 19.6g
- Grăsimi sat.: 3.6g
- Proteine: 65.8g
- Fibre: 0.2g
- Zahăr: 1g
- ProPoints: 11
- SmartPoints: 8
Informații nutriționale pentru 1 porție (271g)
Nely`s Blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
15/06/2012
Asa o face si mama,si ginerii ei fiind foarte mofturosi si sclifositi la mancare,au mai cerut o portie,este foarte buna,dar mama pe langa ficatei,pune si multa ceapa,te lingi pe degete de buna ce e,se serveste cu mamaliguta fripta,chiar daca suntem din bucuresti,strabunica a fost de la tara,si ne-a invatat sa gatim gustos,chiar daca nu e prea sanatos,eu acasa inabus totul,pt ca tinem la sanatatea noastra,dar mama o face ca mai sus,in plus pune doar ceapa,felicitari,are acelasi aspect,in plus ficatul are mult fier benefic sanatatii