-
Home
-
Rețete
-
Antreuri
-
Retete cu ficatei de pui
-
Ficăței de pui lionezi
Ficăței de pui lionezi
Atractia principala ca antreu la orice festin in zona Lyon din Franta
-
(4.5/5 - 204 voturi)
-
18
-
130
Ingrediente
4
Cost estimat: 15.18Euros€ (3.8€/porție)
Preparare
-
Ficățeii de pui se spală și se curăță de pielițe.
Se așează pe un prosop de bucătărie de hărtie să absoarbă toată apa.
Ceapa se curăță de coajă, se spală și se toacă juliene.
Ficățeii se trec prin făină și se prăjesc în uleiul încins pe ambele părți până se rumenesc.
Se scot pe un platou.
În uleiul rămas călim ceapa pentru 2-3 minute la foc mare, după care stingem cu 100 ml vin alb.
Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat.
Aducem și ficățeii în tigaie și amestecăm ușor.
Servim imediat pe o farfurie ornată cu salată verde, presărând pătrunjel verde tocat deasupra.
Poftă bună!
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 675Kcal
-
Carbo: 24.8g
-
Grăsimi: 29g
-
Grăsimi sat.: 4.7g
-
Proteine: 73.1g
-
Fibre: 10.5g
-
Zahăr: 13.6g
-
ProPoints: 17
-
SmartPoints:
16
Informații nutriționale pentru 1 porție (741g)
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (18):
Delicios
Dupa cum arata cred ca este f bun
E super
Superrrrrrrrrrrrr
Super tare
Foarte buna!
Papa bun!
Ffff
Foarte buna
Mmmmmmmmm..salivez