Ficăței de pui lionezi
Atractia principala ca antreu la orice festin in zona Lyon din Franta
Ingrediente
4
Cost estimat: 15.18Euros€ (3.8€/porție)
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Ficățeii de pui se spală și se curăță de pielițe.
Se așează pe un prosop de bucătărie de hărtie să absoarbă toată apa.
Ceapa se curăță de coajă, se spală și se toacă juliene.
Ficățeii se trec prin făină și se prăjesc în uleiul încins pe ambele părți până se rumenesc.
Se scot pe un platou.
În uleiul rămas călim ceapa pentru 2-3 minute la foc mare, după care stingem cu 100 ml vin alb.
Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat.
Aducem și ficățeii în tigaie și amestecăm ușor.
Servim imediat pe o farfurie ornată cu salată verde, presărând pătrunjel verde tocat deasupra.
Poftă bună!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 675Kcal
- Carbo: 24.8g
- Grăsimi: 29g
- Grăsimi sat.: 4.7g
- Proteine: 73.1g
- Fibre: 10.5g
- Zahăr: 13.6g
- ProPoints: 17
- SmartPoints: 16
Informații nutriționale pentru 1 porție (741g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
daniel
Foarte buna
am gătit această rețetă
anonymous
Delicios
am gătit această rețetă
anonymous
Dupa cum arata cred ca este f bun
anonymous
E super
anonymous
Superrrrrrrrrrrrr
anonymous
Super tare
anonymous
Foarte buna!
anonymous
Papa bun!
anonymous
Ffff
anonymous
Foarte buna
Punctează această reţetă