Ficăței de pui lionezi

Antreuri
Foarte ușor
20 min
675 Kcal

Atractia principala ca antreu la orice festin in zona Lyon din Franta

Ingrediente

4
Cost estimat: 15.18 (3.8€/porție)

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Ficățeii de pui se spală și se curăță de pielițe.

    Se așează pe un prosop de bucătărie de hărtie să absoarbă toată apa.

    Ceapa se curăță de coajă, se spală și se toacă juliene.

    Ficățeii se trec prin făină și se prăjesc în uleiul încins pe ambele părți până se rumenesc.
    Se scot pe un platou.

    În uleiul rămas călim ceapa pentru 2-3 minute la foc mare, după care stingem cu 100 ml vin alb.

    Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat.

    Aducem și ficățeii în tigaie și amestecăm ușor.

    Servim imediat pe o farfurie ornată cu salată verde, presărând pătrunjel verde tocat deasupra.


    Poftă bună!

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 675Kcal
  • Carbo: 24.8g
  • Grăsimi: 29g
  • Grăsimi sat.: 4.7g
  • Proteine: 73.1g
  • Fibre: 10.5g
  • Zahăr: 13.6g
  • ProPoints: 17
  • SmartPoints: 16
Informații nutriționale pentru 1 porție (741g)
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

daniel

Foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicios

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Dupa cum arata cred ca este f bun

abuz

anonymous

E super

abuz

anonymous

Superrrrrrrrrrrrr

abuz

anonymous

Super tare

abuz

anonymous

Foarte buna!

abuz

anonymous

Papa bun!

abuz

anonymous

Ffff

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz
  • pagina 1 / 2