Ficat prajit cu sos de ceapa si ciuperci

Felul principal
Foarte ușor
35 min
95 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 2.04 (0.51€/porție)

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Ficatul se spala bine si se portioneaza in bucatele mai mici, daca trebuie. Ciupercile se spala si se taie feliute, ceapa se curata, se spala si se taie inele, usturoiul se curata si se taie nu foarte marunt.
  • Totul, cu exceptia sarii si a usturoiului, se pune la prajit in ulei incins cu capacul pus.
  • Din cand in cand se amesteca. Dupa ce zeama scade si ficatul este rumenit, se adauga usturoiul si se mai lasa la prajit inca 5 minute.
  • La urma, se da sare, sau fiecare isi pune cata sare doreste, in farfurie. Sarea intareste ficatul, de aceea nu se pune in timpul prepararii.
  • Se serveste ca atare sau cu cartofi prajiti si parmezan ras.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 95Kcal
  • Carbo: 1.6g
  • Grăsimi: 5.8g
  • Grăsimi sat.: 1.6g
  • Proteine: 8.9g
  • Fibre: 0.3g
  • Zahăr: 0.7g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 3
Informații nutriționale pentru 1 porție (48g)
Oana D.Oana D.

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super!!!!!

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Mancarea mea preferata

abuz