Petitchef

Ficat prajit cu sos de ceapa si ciuperci

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor
95 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 2.04 (0.51€/porție)

Preparare

  • Ficatul se spala bine si se portioneaza in bucatele mai mici, daca trebuie. Ciupercile se spala si se taie feliute, ceapa se curata, se spala si se taie inele, usturoiul se curata si se taie nu foarte marunt.
  • Totul, cu exceptia sarii si a usturoiului, se pune la prajit in ulei incins cu capacul pus.
  • Din cand in cand se amesteca. Dupa ce zeama scade si ficatul este rumenit, se adauga usturoiul si se mai lasa la prajit inca 5 minute.
  • La urma, se da sare, sau fiecare isi pune cata sare doreste, in farfurie. Sarea intareste ficatul, de aceea nu se pune in timpul prepararii.
  • Se serveste ca atare sau cu cartofi prajiti si parmezan ras.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 95Kcal
  • Carbo: 1.6g
  • Grăsimi: 5.8g
  • Grăsimi sat.: 1.6g
  • Proteine: 8.9g
  • Fibre: 0.3g
  • Zahăr: 0.7g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 3
Informații nutriționale pentru 1 porție (48g)


Poze

Ficat prajit cu sos de ceapa si ciuperci
Ficat prajit cu sos de ceapa si ciuperci - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

04/09/2012

Super!!!!!

(0) (0) Abuz
21/04/2012

Delicios

(0) (0) Abuz
19/04/2012

Mancarea mea preferata

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos grecesc de iaurt, castraveți și ceapă
Sos grecesc de iaurt, castraveți și ceapă
2 porții
3 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui prăjit in stil coreean, super crocant!
Pui prăjit in stil coreean, super crocant!
2 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
2 porții
24 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează