Ficat prajit cu sos de ceapa si ciuperci
Ingrediente
4
Cost estimat: 2.04Euros€ (0.51€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Ficatul se spala bine si se portioneaza in bucatele mai mici, daca trebuie. Ciupercile se spala si se taie feliute, ceapa se curata, se spala si se taie inele, usturoiul se curata si se taie nu foarte marunt.
- Totul, cu exceptia sarii si a usturoiului, se pune la prajit in ulei incins cu capacul pus.
- Din cand in cand se amesteca. Dupa ce zeama scade si ficatul este rumenit, se adauga usturoiul si se mai lasa la prajit inca 5 minute.
- La urma, se da sare, sau fiecare isi pune cata sare doreste, in farfurie. Sarea intareste ficatul, de aceea nu se pune in timpul prepararii.
- Se serveste ca atare sau cu cartofi prajiti si parmezan ras.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 95Kcal
- Carbo: 1.6g
- Grăsimi: 5.8g
- Grăsimi sat.: 1.6g
- Proteine: 8.9g
- Fibre: 0.3g
- Zahăr: 0.7g
- ProPoints: 2
- SmartPoints: 3
Informații nutriționale pentru 1 porție (48g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super!!!!!
anonymous
Delicios
anonymous
Mancarea mea preferata
Punctează această reţetă