Ficat de vitel in sos de busuioc

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Salată de căpșune, roșii, feta și busuioc
-
Sandwich cu pui marinat, salata de varza, rosii, busuioc
-
Supă de roșii și busuioc
-
Tartinade de rosii uscate si busuioc
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Ficatul se taie in fasii lungi, se spala si se usuca. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu busuiocul.
- Incingem uleiul intr-o tigaie, calim pentru 30 de secunde usturoiul amestecat cu busuioc, dupa care adaugam ficatul in tigaie si calim pentru 5 minute amestecand usor.
- Adaugam sucul de rosii si lasam pe foc alte 5 minute. Condimentam cu sare si piper.
- Servim fierbinte cu garnitura de piure de cartofi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!