Ficat de pui in sos de vin cu struguri

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Se curata ficatul, se spala, se usuca. Se curata ceapa si se toaca julien pe oblic. Se spala strugurii si se taie fiecare boaba pe jumatate.
  • Ceapa se caleste in putin ulei, apoi se adauga si ficatul. Cand ficatul s-a rumenit un pic, se toarna vinul si se fierbe vreo 5-6 minute pana ce se evapora alcoolul.
  • Se adauga apoi boabele de strugure, untul, amidonul dizolvat in smantana si se condimenteza dupa gust.
  • Se lasa totul sa mai dea un clocot pana ce sosul se ingroasa putin. Mancarea se serveste numai proaspat preparata si pe farfurii incalzite.
Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: