Ficat de pui in bacon
Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
- Ficatul se spala si se lasa
sa se scurga bine de apa.
Se presara cu sare si piper.
Se taie apoi in bucati mai mici
si se infasoara in felii de bacon.
Se prind rulourile cu scobitori
sa nu se desfaca.
Se unge un vas de yena cu o
lingura de ulei si se aseaza rulourile.
Se presara cu sare,vegeta, piper.
Se da vasul la cuptor pentru 30min.
Preparatul se serveste in stare calda
cu piure de cartofi sau garnituri din legume.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Atenție să nu se ardă prea tare: înfășoară în staniol dacă vrei mai înnăbușiți, dar la urmă lasă-i puțin la căldura cuptorului...
am gătit această rețetă
anonymous
O idee fantastica,am sa prepar si eu,multumesc.
anonymous
Arata bine,gustos
anonymous
EXCELENT
anonymous
Vegeta = KK
anonymous
Vegetaaaa???????????
anonymous
Totul ok pana la sare si vegeta,care strica totul.Baconul este deja sarat,vegeta este si ea sarata si plina de chimicale daunatoare si strica toata treaba cu gustul ei .Sare se poate adauga la masa,fiecare dupa gustul lui
anonymous
Super bun.
anonymous
Incercati si varianta cu ficateii facuti la cuptor inainte de matisarea cu bacon, la care sa poate adauga o pruna uscata fara sambure! ..reduceti timpul de gartinare cu 25min!
anonymous
Destul de buna,fara vegeta!