Ficat de pui in bacon

Felul principal
2 porții
Ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Ficatul se spala si se lasa
    sa se scurga bine de apa.

    Se presara cu sare si piper.

    Se taie apoi in bucati mai mici
    si se infasoara in felii de bacon.

    Se prind rulourile cu scobitori
    sa nu se desfaca.

    Se unge un vas de yena cu o
    lingura de ulei si se aseaza rulourile.

    Se presara cu sare,vegeta, piper.

    Se da vasul la cuptor pentru 30min.

    Preparatul se serveste in stare calda
    cu piure de cartofi sau garnituri din legume.
PPica Flori

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

Atenție să nu se ardă prea tare: înfășoară în staniol dacă vrei mai înnăbușiți, dar la urmă lasă-i puțin la căldura cuptorului...

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

O idee fantastica,am sa prepar si eu,multumesc.

abuz

anonymous

Arata bine,gustos

abuz

anonymous

EXCELENT

abuz

anonymous

Vegeta = KK

abuz

anonymous

Vegetaaaa???????????

abuz

anonymous

Totul ok pana la sare si vegeta,care strica totul.Baconul este deja sarat,vegeta este si ea sarata si plina de chimicale daunatoare si strica toata treaba cu gustul ei .Sare se poate adauga la masa,fiecare dupa gustul lui

abuz

anonymous

Super bun.

abuz

anonymous

Incercati si varianta cu ficateii facuti la cuptor inainte de matisarea cu bacon, la care sa poate adauga o pruna uscata fara sambure! ..reduceti timpul de gartinare cu 25min!

abuz

anonymous

Destul de buna,fara vegeta!

abuz
  • pagina 1 / 4