Ficat de pui cu ceapa in tigaie la cuptor

Ficat de pui cu ceapa in tigaie la cuptor
Felul principal
4 porții
Ușor
1 h 30 m

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare1 oră
Gătire30 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
04/02/2015

Da

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
31/08/2013

500 grame ficat de pui
1 cana lapte
2 cepe taiate julienne
1 pahar vin rosu sec
untura de porc
sare, piper, menta 1 foie dafin
Preparare:
Intr-un vas am asezat ficatei spalati si curatati, iar peste am turnat cana de lapte, piper, o foaie de dafin,
Dupa 1 ora m-am apucat de treaba ... intr-o tigaie am pus la topit 2 linguri de untura de porc. In untura topita am calit ceapa taiata julienne pana ce a devenit translucida.
Am aruncat peste ceapa ficateii scursi bine de lapte. Am mestecat un pic, am lasat sa se prajeasca usor pe ambele parti si am turnat lingura de bullion desfacuta-n supa, dup ace a dat in clocot, am turnat peste vinul. Am rasnitat putin piper si sare.
Am mutat intr-o olicica de lut, am acoperit-o cu o folie de aluminiu si am dat-o la cuptor la vreo 200 de grade Celsius, pentru 20 minute.
Dupa am indepartat folia si am lasat cat sa se rumeneasca ficatul pe ambele parti.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
25/01/2014

Gustos

(0) (0) abuz
24/11/2013

E ok

(0) (0) abuz
Theodora, 20/11/2013

Interesanta reteta

(0) (0) abuz
08/11/2013

E buna reteta asa faci s mama

(0) (0) abuz
26/10/2013

Da numai fara untura de obicei ficatul nu se lasa asa de mult deoarece se intareste dar fiecare...................

(0) (0) abuz
24/10/2013

UNTURA FRAGEZESTE FOARTE MULT LA FEL CA FOAI DE PLACINTA\

(0) (0) abuz
03/07/2013

Nu am

(0) (0) abuz
18/01/2013

Belea

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+