Ficat de porc cu sos de mustar si hrean

Felul principal
Foarte ușor
50 min
74 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 1.62 (0.41€/porție)

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Ficatul de porc se spala bine,se sterge bine sau se lasa la zvantat,dupa care se taie felii.
  • Intr-o tigaie se inabusa ceapa taiata pestisori in putin unt sau putin ulei de masline.Se adauga feliile de ficat, putina apa fiarta si se lasa sa fiarba la foc mic.
  • Cand este aproape gata se adauga si restul condimentelor, rosiile taiate cubulete sau felii subtiri,vinul,mustarul si hreanul si se lasa sa mai fiarba .
  • Cand este gata opriti focul si presarati patrunjelul tocat marunt.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 74Kcal
  • Carbo: 11.9g
  • Grăsimi: 0.8g
  • Grăsimi sat.: 0.1g
  • Proteine: 2.4g
  • Fibre: 2.4g
  • Zahăr: 7.1g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 3
Informații nutriționale pentru 1 porție (143g)
VValentina ionita

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Am sa incerc cu siguranta aceasta reteta si revin

abuz

anonymous

Este urat ca naiba!

abuz