Ficat de porc cu sos de mustar si hrean
Ingrediente
4
Cost estimat: 1.62Euros€ (0.41€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Ficatul de porc se spala bine,se sterge bine sau se lasa la zvantat,dupa care se taie felii.
- Intr-o tigaie se inabusa ceapa taiata pestisori in putin unt sau putin ulei de masline.Se adauga feliile de ficat, putina apa fiarta si se lasa sa fiarba la foc mic.
- Cand este aproape gata se adauga si restul condimentelor, rosiile taiate cubulete sau felii subtiri,vinul,mustarul si hreanul si se lasa sa mai fiarba .
- Cand este gata opriti focul si presarati patrunjelul tocat marunt.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 74Kcal
- Carbo: 11.9g
- Grăsimi: 0.8g
- Grăsimi sat.: 0.1g
- Proteine: 2.4g
- Fibre: 2.4g
- Zahăr: 7.1g
- ProPoints: 2
- SmartPoints: 3
Informații nutriționale pentru 1 porție (143g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Am sa incerc cu siguranta aceasta reteta si revin
anonymous
Este urat ca naiba!
Punctează această reţetă