Ficati de porc

Ficati de porc
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare1 oră
Gătire10 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
miraslau, 06/10/2013

FOARTE BUN!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
09/06/2016

Am sa spun si eu aici un sfat pe care l-am auzit de la Horia Varlan: Ca sa prinda o crusta frumoasa si sa ramana suculent in interior, ficatul trebuie dat prin faina inainte de a fi pus in tigaie. Stiu ca are dreptate pentru ca am incercat si intr-adevar asa este.

(0) (0) abuz
31/12/2013

Cuvintul (ficati)) este cel mai gresit dupa mine dupa aceea saratul ficatului in tigaie nu se face niciodata se intareste se sareaza intotdeauna cind estegata si la-ti luat de pe foc voi faceti cum vreti

(0) (0) abuz
10/10/2013

Primul ficat preparat, care-mi place !

(1) (0) abuz
FoodDesign
FoodDesign, 06/10/2013

Comentariul tău: ce-mi place ficatul preparat cu vin (neaparat)!!! Frumos platoul de prezentare :)

(0) (0) abuz
06/10/2013

Comentariul tău:imi place, f.bun

(0) (0) abuz
06/10/2013

Comentariul tău:bun!

(0) (0) abuz
06/10/2013

Gustos si frumos prezentat.

(0) (0) abuz
06/10/2013

Comentariul tău:Condimentarea trebuie facuta cam pe cand ficatul este facut. Daca se condimenteaza cu sara de la inceput ficatul se intareste si nu mai este atat de apetisant. Nu terbuie sa lipseasca de la masa un pahar , ba chiar doua de vin rosu, sec si tare.Antemergator, recomand o tarie gen palinca sau vodka, prima cu multa precautie , nu mai mult de 50 ml.

(2) (0) abuz
06/10/2013

Comeda nu e rau ntariul tău:

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+