Taiem varza, tocam ceapa, spalam carnea si o taiem bucati... calim ceapa in ulei, adaugam carnea, condimentam si adaugam 2 lingurite de boia de ardei dulce, lasam 1 min pe foc apoi adaugam 1 cana de apa. Adaugam varza taiata, ardeiul taiat si mai completam cu putina apa sa cuprinda varza, lasam sa scada si pana ce a fiert carnea. Spre final adaugam bulionul amestecat cu o lingura de faina si marar tocat. Taiem felii de rosii deasupra si introducem in cuptorul incalzit cca 10 min sau lasam pe foc mic acoperit cu un capac pe ochiul de la aragaz. Pofta buna!
Comentarii (14):
FFFF BUNA.:))
Am incercat reteta si a iesit super gustoasa :)
Fffffff buna!!!! mai greu cu vaeza afanata si dulce in Belgia!!!!
Stas
Varza e f fiarta seamana cu pilaf
Delicioasa.........
Excelenta
Nu imi prea face cu ochiul dar o sa o fac si eu
Azi incerc
Fara faina este buna !!!!