Varza dulce calita cu carne de porc

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Varza sau verzele se curata de frunzele urate ,se spala si se toaca subtire la taiteii. Daca nu aveti restrictie la sare,puteti presara sare peste varza,o amestecati si o lasati cca jumatate de ora sa elimine zeama,apoi stoarceti usor intre palme sa eliminati surplusul de zeama.
  • Carnea o puteti fierbe inabusit sau praji putin.Se pune varzica intr-o cratita cu un pic de apa fiarta,zeama de carne daca ati fiert carnea si putin ulei ceapa tocata marunt sau pestisori,morcovul tocat marunt,ardeiul gras,piperul,frunzele de dafin,se amestec bine si lasati sa fiarba putin.
  • Cand s-au inmuiat se adauga carnea,rosiile tocate marunt,mararul, borsul dupa gust,sare,condimente si se mai lasa cateva minute pe foc sa fiarba.
  • Apoi,rasturnati totul intr-un vas care se introduce la cuptor pentru ca varza sa se rumeneasca frumos.

Punctează această reţetă

VValentina ionita

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

La ingrediente ai uitat de carne!

abuz

anonymous

Este foarte buna pofta buna

abuz

anonymous

Arata groaznic

abuz