Petitchef

Varza dulce cu carne de porc afumata

Felul principal
6 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se curata bine varza iar poi se taie marunt ca fideaua sau se da in robot prin razatoarea de varza.
  • Se pune la incins uleiul.Se toaca ceapa marunt si i se da drumul in uleiul incins. Imediat se pune si carnea taiata feliute. Se lasa la prajit cam 5 minute si se mesteca din cand in cand.
  • Se amesteca 500 ml de apa cu bulionul si cu secretul gustului.Se adauga varza in oala de pe foc apoi amestecul de mai sus.
  • Se acopera oala cu un capac si se lasa la fiert. Din cand in cand se amesteca iar daca scade apa se mai adauga putin.
  • Spre sfarsit se adauga putin piper si sare daca este necesar.Se face rapid si e foarte delicioasa.

Rețete inrudite

YouTube

Varza cu bacon


Poze

Varza dulce cu carne de porc afumata
Varza dulce cu carne de porc afumata - poza 2
Varza dulce cu carne de porc afumata - poza 3
Varza dulce cu carne de porc afumata - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

24/10/2011

Pare delicioasa,mi-a facut pofta,abia astept sa gatesc si eu

(0) (0) Abuz
26/06/2011

Foarte delicioasa..o so incerc si eu

(0) (0) Abuz
voicutoma, 15/02/2010

De pus la rana

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Varza cu bacon
Varza cu bacon
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Paste cu varză roșie și nucă
Paste cu varză roșie și nucă
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sandwich bagel, curcan, salata de varza si ou
Sandwich bagel, curcan, salata de varza si ou
1 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
4 porții
22 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează