Varza dulce cu carne de porc afumata

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Se curata bine varza iar poi se taie marunt ca fideaua sau se da in robot prin razatoarea de varza. Se pune la incins uleiul.
  • Se toaca ceapa marunt si i se da drumul in uleiul incins. Imediat se pune si carnea taiata feliute. Se lasa la prajit cam 5 minute si se mesteca din cand in cand.
  • Se amesteca 500 ml de apa cu bulionul si cu secretul gustului.Se adauga varza in oala de pe foc apoi amestecul de mai sus.
  • Se acopera oala cu un capac si se lasa la fiert.
    Din cand in cand se amesteca iar daca scade apa se mai adauga putin. Spre sfarsit se adauga putin piper si sare daca este necesar.Se face rapid si e foarte delicioasa.
irinaririnaIrinaririna

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
Gică, 06/11/2018

Dupa ce ai fierto sus dao la cuptor juma de ora la sfirsit dai o lingura de oțet si puneo linga o mamaliguța mai virtoasa si le lingi la gura asa varza fac eu

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Florica, 06/11/2018

EXCELENT !!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Margareta, 06/11/2018

In "ingrediente" ai uitat ceapa!!!

(3) (0) abuz
17/12/2017

????

(0) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 13/12/2017

Chiar nu poti gati fara "secretul gustului"?

(3) (1) abuz
13/12/2017

Super!

(1) (0) abuz
24/03/2016

Esti o tampita.

(0) (5) abuz
13/09/2013

Foarte buna...rapida sh nu e deloc costisitoare.multumesc!!!

(1) (0) abuz
10/01/2013

Chear excelenta si gustoasa

(1) (0) abuz
29/10/2012

Foarte buna

(1) (0) abuz
  • pagina 1 / 2