Varza dulce cu carne de porc afumata
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Se curata bine varza iar poi se taie marunt ca fideaua sau se da in robot prin razatoarea de varza. Se pune la incins uleiul.
- Se toaca ceapa marunt si i se da drumul in uleiul incins. Imediat se pune si carnea taiata feliute. Se lasa la prajit cam 5 minute si se mesteca din cand in cand.
- Se amesteca 500 ml de apa cu bulionul si cu secretul gustului.Se adauga varza in oala de pe foc apoi amestecul de mai sus.
- Se acopera oala cu un capac si se lasa la fiert.
Din cand in cand se amesteca iar daca scade apa se mai adauga putin. Spre sfarsit se adauga putin piper si sare daca este necesar.Se face rapid si e foarte delicioasa.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Gică
Dupa ce ai fierto sus dao la cuptor juma de ora la sfirsit dai o lingura de oțet si puneo linga o mamaliguța mai virtoasa si le lingi la gura asa varza fac eu
am gătit această rețetă
Florica
EXCELENT !!
am gătit această rețetă
Margareta
In "ingrediente" ai uitat ceapa!!!
anonymous
????

constanta_s2014
Chiar nu poti gati fara "secretul gustului"?
anonymous
Super!
anonymous
Esti o tampita.
anonymous
Foarte buna...rapida sh nu e deloc costisitoare.multumesc!!!
anonymous
Chear excelenta si gustoasa
anonymous
Foarte buna
Punctează această reţetă