Varza dulce cu carne de porc afumata

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Se curata bine varza iar poi se taie marunt ca fideaua sau se da in robot prin razatoarea de varza. Se pune la incins uleiul.
  • Se toaca ceapa marunt si i se da drumul in uleiul incins. Imediat se pune si carnea taiata feliute. Se lasa la prajit cam 5 minute si se mesteca din cand in cand.
  • Se amesteca 500 ml de apa cu bulionul si cu secretul gustului.Se adauga varza in oala de pe foc apoi amestecul de mai sus.
  • Se acopera oala cu un capac si se lasa la fiert.
    Din cand in cand se amesteca iar daca scade apa se mai adauga putin. Spre sfarsit se adauga putin piper si sare daca este necesar.Se face rapid si e foarte delicioasa.

Punctează această reţetă

irinaririnaIrinaririna

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Gică

Dupa ce ai fierto sus dao la cuptor juma de ora la sfirsit dai o lingura de oțet si puneo linga o mamaliguța mai virtoasa si le lingi la gura asa varza fac eu

am gătit această rețetă
abuz

Florica

EXCELENT !!

am gătit această rețetă
abuz

Margareta

In "ingrediente" ai uitat ceapa!!!

abuz

anonymous

????

abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Chiar nu poti gati fara "secretul gustului"?

abuz

anonymous

Super!

abuz

anonymous

Esti o tampita.

abuz

anonymous

Foarte buna...rapida sh nu e deloc costisitoare.multumesc!!!

abuz

anonymous

Chear excelenta si gustoasa

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz
  • pagina 1 / 2