Am taiat varza fideluta dupa ce a stat la scurs si desarat.Am calit ceapa in putin ulei si carnea cat sa se patrunda un pic.Am scos carnea iar peste ceapa calita si grasimea lasata de carne am adaugat varza.Am calit si varza vreo 5 minute apoi am adaugat carnea si apa pana la nivelul la care era varza.Am acoperit oala cu un capac si am mestecat la fiecare 10 minute.Dupa vreo 20 de minute am adaugat rosiile pisate cu furculita si bulionul, am mai lasat 10 minute la foc mic si apoi am bagat totul la cuptor.A stat la cuptor 1 ora timp in care am mai mestecat din cand in cand.
Comentarii (16):
O reteta simpla dar foarte buna
Pentru a fi si mai gustoasa caleste impreuna cu ceapa si carnea si doi ardei capia
Excelent
Foarte buna.. pentru mai multa culoare adauga mai multa pasta de tomate.
Super !!!!
Mai trebuia bulion so mai inrosesti
Excelenta !
Excelenta
Buna,romaneasca...
N U ARE CULOARE !
E FIARTA, NU CALITA !