Varza (acra) calita cu carne de porc

Felul principal
6 porții
Ușor
2 h 20 m

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Varza cu bacon


      Preparare

      Preparare20 min
      Gătire2 ore
      • Am taiat varza fideluta dupa ce a stat la scurs si desarat.Am calit ceapa in putin ulei si carnea cat sa se patrunda un pic.Am scos carnea iar peste ceapa calita si grasimea lasata de carne am adaugat varza.Am calit si varza vreo 5 minute apoi am adaugat carnea si apa pana la nivelul la care era varza.Am acoperit oala cu un capac si am mestecat la fiecare 10 minute.Dupa vreo 20 de minute am adaugat rosiile pisate cu furculita si bulionul, am mai lasat 10 minute la foc mic si apoi am bagat totul la cuptor.A stat la cuptor 1 ora timp in care am mai mestecat din cand in cand.


      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:

      • pagina 1 / 2
      florin, 07/01/2019

      O reteta simpla dar foarte buna

      am gătit această rețetă
      (0) (0) abuz
      23/01/2015

      Pentru a fi si mai gustoasa caleste impreuna cu ceapa si carnea si doi ardei capia

      am gătit această rețetă
      (0) (0) abuz
      15/02/2014

      Excelent

      am gătit această rețetă
      (0) (0) abuz
      24/10/2013

      Foarte buna.. pentru mai multa culoare adauga mai multa pasta de tomate.

      am gătit această rețetă
      (0) (0) abuz
      13/02/2014

      Super !!!!

      (0) (0) abuz
      29/11/2013

      Mai trebuia bulion so mai inrosesti

      (0) (0) abuz
      27/05/2013

      Excelenta !

      (0) (0) abuz
      09/03/2013

      Excelenta

      (0) (0) abuz
      08/03/2013

      Buna,romaneasca...

      (0) (0) abuz
      25/02/2013

      N U ARE CULOARE !
      E FIARTA, NU CALITA !

      (0) (0) abuz
      • pagina 1 / 2



      +