Ficat de porc prajit
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Se spala ficatul foarte bine si se curata.Se lasa cam 15 minute in lapte.Se taie in felii cat mai egale ca grosime.
- Se presara feliile cu putin piper si se prajeste in untul fierbinte. Se intoarce cu furculita.
- Il prefer mai bine prajit chiar daca stiu ca cu cat se tine mai mult pe foc, cu atat isi pierde din gust si fragezime.
- Cand e aproape gata se sareaza.Se serveste cu legume sau salata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte bun. Mie imi place sa-l sting cu otet. Cand este gata scurg untul si pun 2-3 linguri otet.
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent
am gătit această rețetă
anonymous
F. bun
anonymous
Papa bun
anonymous
Super,azi incerc si eu
anonymous
Foarte buna reteta asta
Punctează această reţetă