Ficat de porc prajit
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
-
Linte cu pulpa de porc
-
Orez cu fasole roșie și piept de porc afumat: un fel de mâncare tipic bucătăriei cubaneze
-
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Se spala ficatul foarte bine si se curata.Se lasa cam 15 minute in lapte.Se taie in felii cat mai egale ca grosime.
- Se presara feliile cu putin piper si se prajeste in untul fierbinte. Se intoarce cu furculita.
- Il prefer mai bine prajit chiar daca stiu ca cu cat se tine mai mult pe foc, cu atat isi pierde din gust si fragezime.
- Cand e aproape gata se sareaza.Se serveste cu legume sau salata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
30/10/2013
Foarte bun. Mie imi place sa-l sting cu otet. Cand este gata scurg untul si pun 2-3 linguri otet.
am gătit această rețetă