Ficat de porc prajit

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire15 min
  • Se spala ficatul foarte bine si se curata.Se lasa cam 15 minute in lapte.Se taie in felii cat mai egale ca grosime.
  • Se presara feliile cu putin piper si se prajeste in untul fierbinte. Se intoarce cu furculita.
  • Il prefer mai bine prajit chiar daca stiu ca cu cat se tine mai mult pe foc, cu atat isi pierde din gust si fragezime.
  • Cand e aproape gata se sareaza.Se serveste cu legume sau salata.

Punctează această reţetă

irinaririnaIrinaririna

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte bun. Mie imi place sa-l sting cu otet. Cand este gata scurg untul si pun 2-3 linguri otet.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F. bun

abuz

anonymous

Papa bun

abuz

anonymous

Super,azi incerc si eu

abuz

anonymous

Foarte buna reteta asta

abuz