Ficat de porc prajit cu mujdei

Felul principal
Ușor
35 min

Ingrediente

3

Garnitura:

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Ficatul se portioneaza, se sterge si se pune la fragezit in lapte pentru cca. o ora. Apoi se scoate si se tamponeaza cu hartie absorbanta. Se prajeste in uleiul incins.

    Mujdeiul se face din 3-4 catei de usturoi pisat cu sare si untdelemn. Se freaca pana devine o pasta. Se adauga dupa caz iaurt, smantana sau apa. Se foloseste drept condiment la unele mâncaruri.

    Pentru garnitura se poate folosii piureul, orezul, sau legumele. Eu am folosit legume mexicane din supermarket. In uleiul in care am prazit ficatul se inabuse legumele cca. 15-20 min.
    Ficatul se serveste cald, cu mujdei si legume.
    Pofta buna!

Punctează această reţetă

Sanda54Sanda54

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Ummmm !!!!!!!!!

am gătit această rețetă
abuz

stiuca

Ok

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Iamiiiiiiii

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E fraged, f. gustos

abuz

anonymous

Delicios!

abuz

anonymous

Simplu si foarte gustos

abuz

anonymous

Ficatul, oricat l-ai tine la fragezit iti iese bun(suculent) doar daca il prepari cam pe jumatate; altfel iese tare si uscat

abuz

anonymous

Delicioasa

abuz

anonymous

Gustos

abuz

anonymous

Delicios

abuz
  • pagina 1 / 2