Ficat de porc cu legume

Ficat de porc cu legume
Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Ficatul se taie bucatele mici si se clateste de mai multe ori in apa rece.
  • Se lasa la uscat, se presara cu putina faina si se prajeste in ulei.
  • Cand s-a prajit pe toate partile, se scoate si se pastreaza la cald.
  • Morcovul, cartoful, ardeiul gras se curata si se taie bastonase subtiri.
  • Se curata ceapa, se taie pestisori si se pune la calit in putin ulei.
  • Cand ceapa devine aurie, adaugam morcovul, cartoful, ardeiul gras si lasam la foc mare pentru 5 minute amestecand incontinuu.
  • Stingem cu vin alb sec si adaugam ghimbirul tocat marunt.
  • Punem ficatul peste legume, condimentam cu sare si piper.
  • Mai lasam pe foc 2-3 minute sa se intrepatrunda aromele.
  • Servim cu orez care poate fi cu legume sau simplu.

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Bucatele mici ? Ai mai vazut tu bucatele mari?

abuz