Ficat de porc cu legume

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Legume si creveti la wok
-
Cuscus expres (pui si legume)
-
Supa de pui si legume pentru copii la multicooker philips
-
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Ficatul se taie bucatele mici si se clateste de mai multe ori in apa rece.
- Se lasa la uscat, se presara cu putina faina si se prajeste in ulei.
- Cand s-a prajit pe toate partile, se scoate si se pastreaza la cald.
- Morcovul, cartoful, ardeiul gras se curata si se taie bastonase subtiri.
- Se curata ceapa, se taie pestisori si se pune la calit in putin ulei.
- Cand ceapa devine aurie, adaugam morcovul, cartoful, ardeiul gras si lasam la foc mare pentru 5 minute amestecand incontinuu.
- Stingem cu vin alb sec si adaugam ghimbirul tocat marunt.
- Punem ficatul peste legume, condimentam cu sare si piper.
- Mai lasam pe foc 2-3 minute sa se intrepatrunda aromele.
- Servim cu orez care poate fi cu legume sau simplu.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: