Ficatei la tigaie cu busuioc

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 20 m
104 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 2.28 (0.57€/porție)

Preparare

Preparare1 oră
Gătire20 min
  • Se tin ficateii in lapte cel putin o ora inainte de a-i pregati. Astfel nu se vor usca prin prajire.
  • Intr-o tigaie se incinge ulei, se caleste ceapa taiata solzisori si se aduga usturoiul taiat fin. Ficateii se scurg bine de lapte si se pun in tigaie peste ceapa la prajit. Trebuie sa fie suficient ulei in tava, daca a fost absorbit de ceapa mai adugati.
  • Dupa ce ficateii s-au rumenit pe ambele parti, se pun rosiile, bulionul, sare, piper si busuioc.Se mai lasa pe foc pana scade bine zeama.
  • Ficateii pregatiti astfel sunt deliciosi si mai putin grei decat cei prajiti simplu. Noi servit alaturi de un pilaf sarbesc.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 104Kcal
  • Carbo: 8.3g
  • Grăsimi: 2.6g
  • Grăsimi sat.: 1.3g
  • Proteine: 11.4g
  • Fibre: 0.6g
  • Zahăr: 7.2g
  • ProPoints: 3
  • SmartPoints: 3
Informații nutriționale pentru 1 porție (201g)
Raftul BuniciiRaftul Bunicii

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Rusu

Exscelent

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ficatei cu busuioc, la tigaie! Topica!!!

abuz

anonymous

Ce bun e preparati si vedeti sa aveti pofta

abuz