Ficatei la tigaie cu busuioc
Ingrediente
4
Cost estimat: 2.28Euros€ (0.57€/porție)
Preparare
Preparare1 oră
Gătire20 min
- Se tin ficateii in lapte cel putin o ora inainte de a-i pregati. Astfel nu se vor usca prin prajire.
- Intr-o tigaie se incinge ulei, se caleste ceapa taiata solzisori si se aduga usturoiul taiat fin. Ficateii se scurg bine de lapte si se pun in tigaie peste ceapa la prajit. Trebuie sa fie suficient ulei in tava, daca a fost absorbit de ceapa mai adugati.
- Dupa ce ficateii s-au rumenit pe ambele parti, se pun rosiile, bulionul, sare, piper si busuioc.Se mai lasa pe foc pana scade bine zeama.
- Ficateii pregatiti astfel sunt deliciosi si mai putin grei decat cei prajiti simplu. Noi servit alaturi de un pilaf sarbesc.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 104Kcal
- Carbo: 8.3g
- Grăsimi: 2.6g
- Grăsimi sat.: 1.3g
- Proteine: 11.4g
- Fibre: 0.6g
- Zahăr: 7.2g
- ProPoints: 3
- SmartPoints: 3
Informații nutriționale pentru 1 porție (201g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Rusu
Exscelent
am gătit această rețetă
anonymous
Ficatei cu busuioc, la tigaie! Topica!!!
anonymous
Ce bun e preparati si vedeti sa aveti pofta