Ingrediente: 500 g ceapa marunta 500 ml otet de vin 13 g sare 85 g zahar o jumatate lingurita piper boabe o jumatate lingurita coriandru boabe o jumatate...
Ingrediente: Ingrediente : Aluat brisée (aluat frantuzesc) din: 250 gr. faina, 2 oua, 125 gr unt rece, de la frigider, un pic de sare, 2-3 linguri apa rece....
Ingrediente: 1 kg spata de porc 8-9 fire de ceapa verde (puteti pune si mai mult) 2-3 catei usturoi 500 ml Marsala (sau un alt vin rosu de calitate) 1 lingura...
Atunci cand ne gandim la gratar, inevitabil ne apare in minte imaginea aburinda a unor cotlete, mititei, cefe de porc, in general carne grasa si suculenta. Nu zice nimeni ca nu avem dreptul sa ne mai si abatem de la regulile culinare, dar un exces al consumului de...
Ingrediente: 1 kg de ceapa un ardei gras sau capia cateva felii de telina 6 rosii sare, piper, cimbru dupa gust o frunza de dafin cateva boabe de piper si...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 900 g dovlec pentru placinta, curatat si taiat cubulete 3 cepe rosii, curatate si taiate in sferturi 1 ceapa alba, curatata si taiata in sferturi...
Ingrediente: Pulpa de vita (aproximativ 2 kg) Ciuperci (aproximativ 1,5 kilograme) BERE!!!! Branza de burduf (aproximativ 1 kilogram) Ceapa Patru Oua...
Ingrediente: pentru salata ochiometric 300g linte verde suc de la o jumatate de lamaie 1 morcov 1 ceapa mica ulei de masline sare, piper thina ca si sos pentru...
Ingrediente: 5 fire de ceapa verde, tocata 200 g mazare 2 linguri smantana 1 lingura ulei de masline 1 lingura zeama de lamaie coaja rasa de la ½ lamaie ½...
Ingrediente: Aluat: 250 g unt 500 g faina 1 ou 1 lingura otet sare Umplutura: 500 g ciuperci 2 legaturi ceapa verde 1/2 legatura marar sare, piper, boia 150 g...