Tarta alsaciana cu ceapa (tarte à l'oignon à l'alsacienne)

Tarta alsaciana cu ceapa (Tarte à l'oignon à l'Alsacienne)
Antreuri
Ușor
1 oră

Ingrediente

6

Preparare

Preparare25 min
Gătire35 min
  • Se prepara aluatul cu cel putin 30 minute inainte si se pune la frigider. Se poate prepara si cu aluat de tarta(sarat) din comert. Se intinde foaia de tarta intr-o forma unsa cu un pic de unt. Se caramelizeaza intr-o tigaie, in unt, ceapa taiata solzisori si baconul. Se lasa sa se raceasca un pic, apoi se amesteca cu frisca lichida sau smantana, cu cascavalul ras, se pune piper, sare, nucsoara dupa gust. Compozitia se rastoarna peste foaia de tarta(impunsa din loc in loc cu frurculita sa se elimine aerul). Se coace la cuptorul preincalzit(la 200°C pentru cele electrice). Se poate servi rece, ca aperitiv sau calda acompaniata de salata verde.

Punctează această reţetă

CCassandra17

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Multumesc de reteta!O voi face si eu.

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Delicios

abuz