Tarta alsaciana cu ceapa (tarte à l'oignon à l'alsacienne)

Ingrediente
6
Preparare
Preparare25 min
Gătire35 min
- Se prepara aluatul cu cel putin 30 minute inainte si se pune la frigider. Se poate prepara si cu aluat de tarta(sarat) din comert. Se intinde foaia de tarta intr-o forma unsa cu un pic de unt. Se caramelizeaza intr-o tigaie, in unt, ceapa taiata solzisori si baconul. Se lasa sa se raceasca un pic, apoi se amesteca cu frisca lichida sau smantana, cu cascavalul ras, se pune piper, sare, nucsoara dupa gust. Compozitia se rastoarna peste foaia de tarta(impunsa din loc in loc cu frurculita sa se elimine aerul). Se coace la cuptorul preincalzit(la 200°C pentru cele electrice). Se poate servi rece, ca aperitiv sau calda acompaniata de salata verde.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte buna
anonymous
Multumesc de reteta!O voi face si eu.
anonymous
Buna
anonymous
Delicios
Punctează această reţetă