Costita afumata, cartofi, ceapa si ardei in bere cu branza de oaie si sos de rosii
Ingrediente
4
Preparare
Preparare1 h 30 m
Gătire15 min
- Se pregatesc cartofii, ceapa, ardeiul si costita pentru a fi asezate in Vasul Roman.Se amesteca: cartofii, ceapa, costita si ardeiul, se aduga condimente naturiste (marar, oregano, cimbru, patrunjel etc.) si apoi se toarna BEREA …
- Se introduce Vasul Roman la cuptor 1,5 ore.Intre timp se amesteca branza cu sosul de rosii .Se scoate Vasul Roman de la cuptor …
- Se adauga branza cu sosul de rosii, si se introduce vasul la cuptor, fara capac inca 15 minute.Dupa 1 ora si 45 de minute .Berea sau spritul sunt obligatorii.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
F bun
anonymous
O pizza ca la romani ? cu bere cu tot ... super
anonymous
Este belea aceasta reteta
anonymous
DA...
anonymous
Foarte bun
Punctează această reţetă