Costita afumata, cartofi, ceapa si ardei in bere cu branza de oaie si sos de rosii

Felul principal
Foarte ușor
1 h 45 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare1 h 30 m
Gătire15 min
  • Se pregatesc cartofii, ceapa, ardeiul si costita pentru a fi asezate in Vasul Roman.Se amesteca: cartofii, ceapa, costita si ardeiul, se aduga condimente naturiste (marar, oregano, cimbru, patrunjel etc.) si apoi se toarna BEREA …
  • Se introduce Vasul Roman la cuptor 1,5 ore.Intre timp se amesteca branza cu sosul de rosii .Se scoate Vasul Roman de la cuptor …
  • Se adauga branza cu sosul de rosii, si se introduce vasul la cuptor, fara capac inca 15 minute.Dupa 1 ora si 45 de minute .Berea sau spritul sunt obligatorii.

Punctează această reţetă

FFlorinescu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

F bun

abuz

anonymous

O pizza ca la romani ? cu bere cu tot ... super

abuz

anonymous

Este belea aceasta reteta

abuz

anonymous

DA...

abuz

anonymous

Foarte bun

abuz