Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ?
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Video Player is loading.
Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se transeaza pulpa de vita cubulete, se spala bine si se amesteca cu condimentele naturale…
- Se aseaza pulpa de vita in Vasul Roman si apoi se toarna bere pana se acopera carnea introduce Vasul Roman la cuptor 1,5 ore.
- Cat timp Vasul Roman este la cuptor se pregateste compozitia din ciuperci, branza de burduf, ceapa si oua.Se taie ceapa si ciuperciele.
- Ciupercile, ceapa, branza de burduf (data pe razatoare) si ouale se amesteca intr-un bol.Optional, in compozitie, se pot adauga 4-5 linguri de ulei .Se scoate Vasul Roman de la cuptor.
- Carnea de vita se amesteca cu compozitia de ciuperci si branza de burduf.Compozitia obtinuta se aseaza in vasul roman.
- Se introduce Vasul Roman la cuptor aproximativ 1 ora. Cu un sfert de ora inainte de a scoate Vasul de la cuptor, se ia capacul pentru ca mancarea sa se rumeneasca…
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: