Petitchef

Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ?

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se transeaza pulpa de vita cubulete, se spala bine si se amesteca cu condimentele naturale…
  • Se aseaza pulpa de vita in Vasul Roman si apoi se toarna bere pana se acopera carnea introduce Vasul Roman la cuptor 1,5 ore.
  • Cat timp Vasul Roman este la cuptor se pregateste compozitia din ciuperci, branza de burduf, ceapa si oua.Se taie ceapa si ciuperciele.
  • Ciupercile, ceapa, branza de burduf (data pe razatoare) si ouale se amesteca intr-un bol.Optional, in compozitie, se pot adauga 4-5 linguri de ulei .Se scoate Vasul Roman de la cuptor.
  • Carnea de vita se amesteca cu compozitia de ciuperci si branza de burduf.Compozitia obtinuta se aseaza in vasul roman.
  • Se introduce Vasul Roman la cuptor aproximativ 1 ora. Cu un sfert de ora inainte de a scoate Vasul de la cuptor, se ia capacul pentru ca mancarea sa se rumeneasca…


Poze

Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ?
Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ? - poza 2
Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ? - poza 3
Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ? - poza 4
Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ? - poza 5
Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ? - poza 6
Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ? - poza 7
Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ? - poza 8
Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ? - poza 9

Întrebări:




Comentarii:

01/08/2013

Eu nu pot consuma carne de vita. De porc nu se poate?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Sos grecesc de iaurt, castraveți și ceapă
Sos grecesc de iaurt, castraveți și ceapă
2 porții
3 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Choux cu foie gras si confit de ceapa
Choux cu foie gras si confit de ceapa
20 porții
55 min
Foarte ușor
2.3 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează