Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ?

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes


      Preparare

      Preparare20 min
      Gătire20 min
      • Se transeaza pulpa de vita cubulete, se spala bine si se amesteca cu condimentele naturale…
      • Se aseaza pulpa de vita in Vasul Roman si apoi se toarna bere pana se acopera carnea introduce Vasul Roman la cuptor 1,5 ore.
      • Cat timp Vasul Roman este la cuptor se pregateste compozitia din ciuperci, branza de burduf, ceapa si oua.Se taie ceapa si ciuperciele.
      • Ciupercile, ceapa, branza de burduf (data pe razatoare) si ouale se amesteca intr-un bol.Optional, in compozitie, se pot adauga 4-5 linguri de ulei .Se scoate Vasul Roman de la cuptor.
      • Carnea de vita se amesteca cu compozitia de ciuperci si branza de burduf.Compozitia obtinuta se aseaza in vasul roman.
      • Se introduce Vasul Roman la cuptor aproximativ 1 ora. Cu un sfert de ora inainte de a scoate Vasul de la cuptor, se ia capacul pentru ca mancarea sa se rumeneasca…


      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:

      01/08/2013

      Eu nu pot consuma carne de vita. De porc nu se poate?

      (0) (0) abuz



      +