Se transeaza pulpa de vita cubulete, se spala bine si se amesteca cu condimentele naturale…
Se aseaza pulpa de vita in Vasul Roman si apoi se toarna bere pana se acopera carnea introduce Vasul Roman la cuptor 1,5 ore.
Cat timp Vasul Roman este la cuptor se pregateste compozitia din ciuperci, branza de burduf, ceapa si oua.Se taie ceapa si ciuperciele.
Ciupercile, ceapa, branza de burduf (data pe razatoare) si ouale se amesteca intr-un bol.Optional, in compozitie, se pot adauga 4-5 linguri de ulei .Se scoate Vasul Roman de la cuptor.
Carnea de vita se amesteca cu compozitia de ciuperci si branza de burduf.Compozitia obtinuta se aseaza in vasul roman.
Se introduce Vasul Roman la cuptor aproximativ 1 ora. Cu un sfert de ora inainte de a scoate Vasul de la cuptor, se ia capacul pentru ca mancarea sa se rumeneasca…
Comentarii:
Eu nu pot consuma carne de vita. De porc nu se poate?