Petitchef

Papara cu ciuperci champignon, sunca si ceapa

Felul principal
2 porții
10 min
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se caleste uleiul cu ceapa si ardeiul apoi se adauga ciupercile si dupa 3 minute ouale.
  • Prajiti cam 5 minute pana papara este bine facuta.Serviti cu toast cu unt.


Întrebări:




Comentarii:

remi, 14/10/2018

Super ! Textura ,gust!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/09/2016

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează