Rondele de cartofi la cuptor cu ceapa rosie si ciuperci

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

      Humus cu sfecla rosie


      Preparare

      Preparare20 min
      Gătire20 min
      • Se apride cuptorul si se lasa la foc potrivit pentru a se incinge.
      • Acoperiti o tava cu staniol si ungeti-o cu putin ulei.
      • Taiati cartofii si cepele rondele de circa 1 cm grosime, iar ciupercile pe jumatate, daca sunt mai micute, si felii daca sunt mai mari si asezati-le in tava unsa cu ulei.
      • Adaugati condimentele si la final mai stropiti cu putin ulei si bagati-i la cuptor.
      • Se tin la cuptor circa 20 de minute sau pana cand cartofii sunt moi si rumeniti.
      • La final se presara cu patrunjel si se servesc ca si garnitura sau pur si simplu cu mujdei de usturoi.


      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:




      +