Rondele de cartofi la cuptor cu ceapa rosie si ciuperci
Ingrediente
2
Rețete inrudite
Video Player is loading.
Humus cu sfecla rosie
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se apride cuptorul si se lasa la foc potrivit pentru a se incinge.
- Acoperiti o tava cu staniol si ungeti-o cu putin ulei.
- Taiati cartofii si cepele rondele de circa 1 cm grosime, iar ciupercile pe jumatate, daca sunt mai micute, si felii daca sunt mai mari si asezati-le in tava unsa cu ulei.
- Adaugati condimentele si la final mai stropiti cu putin ulei si bagati-i la cuptor.
- Se tin la cuptor circa 20 de minute sau pana cand cartofii sunt moi si rumeniti.
- La final se presara cu patrunjel si se servesc ca si garnitura sau pur si simplu cu mujdei de usturoi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!