Supa de ceapa

Supa de ceapa
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Ceapa curatata si spalata se taie solzisori si se prajeste in unt pana devine aurie, apoi se stinge cu supa , se pune crenguta de cimbru , sare ,piper si se lasa sa fiarba la foc mic pana e fiarta ceapa.
  • La final se adauga vinul. sevit in "farfurii " de paine. Ca si la vasele normale ras cascaval in supa si dat la cuptor pana s-a topit cascavalul.

Punctează această reţetă

miha danaMiha dana

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Farfuriile din paine se obtin din chifle carora le tai capacul, scoti miezul si gata "farfuria". Pentru mai multa savoare, poti da la cuptorul incins "farfuriile" , pentru 2-3 minute, inainte de a le umple. POFTA BUNA!

am gătit această rețetă
abuz

dinugaber

Poti manca si "farfuria"...

abuz

adicor

1 litru supa...??? Ce fel de supa ???

abuz

anonymous

Bravo

abuz

anonymous

Cum faci "farfurii " de paine?

abuz

anonymous

EXCELENTĂ.CORNELIU P.ONEŞTI-BC.

abuz