Supa de ceapa

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Ceapa curatata si spalata se taie solzisori si se prajeste in unt pana devine aurie, apoi se stinge cu supa , se pune crenguta de cimbru , sare ,piper si se lasa sa fiarba la foc mic pana e fiarta ceapa.
- La final se adauga vinul. sevit in "farfurii " de paine. Ca si la vasele normale ras cascaval in supa si dat la cuptor pana s-a topit cascavalul.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Farfuriile din paine se obtin din chifle carora le tai capacul, scoti miezul si gata "farfuria". Pentru mai multa savoare, poti da la cuptorul incins "farfuriile" , pentru 2-3 minute, inainte de a le umple. POFTA BUNA!
am gătit această rețetă
D
dinugaber
Poti manca si "farfuria"...
A
adicor
1 litru supa...??? Ce fel de supa ???
anonymous
Bravo
anonymous
Cum faci "farfurii " de paine?
anonymous
EXCELENTĂ.CORNELIU P.ONEŞTI-BC.
Punctează această reţetă