Supa de cartofi cu cheddar, bacon si ceapa

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Mai intai taiem baconul bucatele si il prajim in putin ulei, intr-o oala. Il prajim bine, chiar daca va sfarai amenintator si va sari in toate partile incercand sa iasa din oala...si chiar daca oala se innegreste tare pe fund. Asa.
  • Dupa ce baconul e prajit bine, il scoatem pe un servetel si adaugam in oala in care s-a efectuat prajirea, prazul taiat bucatele. Il calim putin, apoi adaugam cartofii taiati cuburi mici si supa de legume.
  • Cand au fiert cartofii ii pasam direct in oala cu un mixer de mana, sau altfel, dupa posibilitati.
    Seams boring, da' nu e! Ca acum taiem cubulete cateva felii de cheddar, tocam putina ceapa si le aruncam alaturi de bacon in supica. Si deodata obtinem o supa foarte interesanta.
  • Din culise: Uneori eu gandesc dupa ce actionez. Asa s-a intamplat si de data asta. Da' va spun si voua ca sa stiti. A pus 1 kil de cartofi si cand am pasat supa mi-a iesit piure. Ma rog a dres-o pana la urma cu mai multa apa, dar Iubitu' s-a speriat si a zis ca el nu mananca supa de piure. Azi a mancat insa si chiar a apreciat. Asa ca recomand.

Punctează această reţetă

IImepetitchef

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: