Preparare: taiem ceapa solzisori. Intr-o oala topim untul si adaugam ceapa. Dam focul la mic si acoperim oala cu un capac. Lasam sa se inmuie ceapa timp de 10-15 minute, nu uitand sa mai amestecati din cand in cand sa nu se lipesca. Presarati si faina si amestecati. Turnati zeama de vita. Acoperim iar oala si lasam sa fiarba la foc mic, timp de 25 de minute.
Intre timp, in cuptorul preincalzit, asezam feliile de paine pe gratar si le lasam sa se prajeasca, pana devin aurii.
Ungem un bol de supa cu unt, asezam o felie de paine prajita cu cascaval ras.
Turnam supa, iar o felie de paine si cascaval, iar supa, terminand deasupra cu o felie de paine si cascaval. Dam la cuptor pana se gratineaza branza.
O asemenea aiurela n-am mai intalnit! 4 cepe mari?? =1kg. 25 g unt la 4 cepe mar,i ulei?? ai baut ceva?? 20 min cand numai ca preparare anunti 40 min?? Ce facem, suntem la pionierii prostiei culinare? 500g adica nu ml de ZEAMA vita?? de unde?? de la alte 60-90 min?? Etapa 3: ungem un bold de supa cu unt? adica din 25g? 100g cascaval la i kg ceapa?? Absolut oribil!
O asemenea aiurela n-am mai intalnit! 4 cepe mari?? =1kg. 25 g unt la 4 cepe mar,i ulei?? ai baut ceva?? 20 min cand numai ca preparare anunti 40 min?? Ce facem, suntem la pionierii prostiei culinare? 500g adica nu ml de ZEAMA vita?? de unde?? de la alte 60-90 min?? Etapa 3: ungem un bold de supa cu unt? adica din 25g? 100g cascaval la i kg ceapa?? Absolut oribil!
Comentarii:
O asemenea aiurela n-am mai intalnit! 4 cepe mari?? =1kg. 25 g unt la 4 cepe mar,i ulei?? ai baut ceva?? 20 min cand numai ca preparare anunti 40 min?? Ce facem, suntem la pionierii prostiei culinare? 500g adica nu ml de ZEAMA vita?? de unde?? de la alte 60-90 min?? Etapa 3:
ungem un bold de supa cu unt? adica din 25g? 100g cascaval la i kg ceapa?? Absolut oribil!
O asemenea aiurela n-am mai intalnit! 4 cepe mari?? =1kg. 25 g unt la 4 cepe mar,i ulei?? ai baut ceva?? 20 min cand numai ca preparare anunti 40 min?? Ce facem, suntem la pionierii prostiei culinare? 500g adica nu ml de ZEAMA vita?? de unde?? de la alte 60-90 min?? Etapa 3:
ungem un bold de supa cu unt? adica din 25g? 100g cascaval la i kg ceapa?? Absolut oribil!
Deci, te-ai gandit si tu la ce m-am gandit si eu! Cineva scria ca e geniala. Eu cred totusi ca mai degraba e genitala!
Vai fetelor, nu aveti pic de jena ! E doar o micuta greseala de redactare !
"Lasam sa se inmuie" Te-ai gandit cumva la sex oral cand ai scris "reteta"? Sigur ca da, pentru ca e... frantuzeasca!
Este , pur si simplu , geniala : " Lasam sa se inmuie..."
Trebuie sa o incerc. am mancat in oras asa ceva.
Bunicica
O voi incerca fiindca mi se pare exceptionala !!!!