Aceast? re?et? este inspirat? din revista Buc?t?ria pentru to?i , dar nu am respectat cantit??ile de acolo ?i am modificat pu?in ?i modalitatea de preparare. Iat? varianta mea: Ingrediente - 3 fileuri de pangasius; - 2 cepe; - 1 ardei gras; - 200
mal
Tare ma mai bucuram ,copil fiind, cand mama ne facea supa din buretii pe care noi ii culegeam din padurile satului copilariei mele :).
Era buna supa mamei, mai ales ca avea grija sa faca si taitei de casa ca sa-i imbogateasca gustul .
Sapta
Ingrediente: - 400 g paste fusilli; - 1 ardei gras verde; - 1 ceap?; - 2 c??ei de usturoi; - 500 g pulpe de pui dezosate ?i f?r? piele; - ulei de m?sline; - sare, piper, chilli. Mod de preparare: Se fierb pastele al dente, conform instruc?iunilor de pe a
Acuma am vazut recent la stiri ca puiul pierde teren in fata curcanului.
Tot mai multi romani prefera carnea 'cocosului american' in detrimentul celui autentic.
Accdeintal am primit de la taicamiu jumatate de curcan baban transat.
O sa va prezint pas c
Dupa o idee de pe Culinar si hribii facuti anterior am comis o varianta.
Am cumparat de la aceeasi firma si mix de ciuperci, Aroma Padurii scrie pe ele, superbe, nu sunt foarte ieftine dar daca tinem de putin si bun , merita. Curatate bine,
Super simpla, este o garnitura foarte buna la o friptura de miel sau de vaca. Deci avem nevoie de o caciulie de usturoi, 1 cana mica de cafea de ulei de data aceasta de flaorea soarelui, 6 canute de dovleac taiat cuburi sau daca va este mai usor dat prin
Adevarul este ca imi cam place mancarea chinezeasca. N-am mancat eu prea multe, dar taiteii de orez cu legume sunt un fel de mancare din care nu m-as mai opri din mancat. Acum exista mai multe probleme. Una dintre ele este ca eu nu pot manca toate sortime
Ingrediente :
Pentru aceasta salata am ales sa folosesc cateva buchetele de broccoli,cateva buchetele de conopida,cca 200 g fasole verde,cateva fire de patrunjel si marar , sare, piper, maioneza de post dupa gust si putin morcov fiert pentru orn
Ingrediente:
300 g pulpe de pui dezosate
3 cartofi
dou? cepe potrivite
4 ro?ii
doi morcovi
piper boabe
sare
p?trunjel
foi de dafin
Preparare:
Se taie cartofii, ro?iile, ceapa ?i morcovul rondele, apoi se a?az? într-o tav? un strat de cartofi, peste care