Flan cu legume - farfuria pentru toata familia
Pentru a include legumele in meniul dvs., incercati flanul nostru cu legume! Si pentru o versiune expresa, mai ales in zilele cand suntem prea lenesi pentru a gati, am folosit legume congelate. Genul de produs de „salvare” care ne salveaza ne gatit. Un acompaniament care va fi perfect pentru carnea sau pestele dvs. ;-) Urmati pasii de realizare de mai jos ↓ ↓
Ingrediente
Preparare
Preincalziti cuptorul la 180° C.
Daca folositi legume proaspete, spalati-le, curatati-le si taiati-le in cubulete.
Daca sunt congelate, caliti-le cateva minute intr-o tigaie.Intr-un bol de salata, amestecati ouale, smantana lichida si amidonul de porumb.
Adaugati legumele, curry, boia si sarea, apoi amestecati.
Asezati compozitia intr-o forma si coaceti timp de 30 de minute intr-un cuptor la 180° C.
Echipamente de gătit
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Cum sa nu se poata fara curry si amidon ! Se poate ! Si fara curry, si fara amidon, si fara oua, si fara smantana, si fara legume... Puneti doar apa, si dati la cuptor la 180 grade, si tineti asa 35 minute. Faceti proba cu scobitoarea inainte de a scoate din cuptor. Obtineti astfel un PERFECT flan de 'aqua chiorensis', tocmai buna pentru carcotasi. Pofta buna, dar consumati cu moderatie ! Ha!

Incercati!