Flan cu dovlecei si pesto - fara gluten
Lasa intreaga familie sa manance legume cu placere! Foarte moi, le puteti servi ca aperitiv sau ca acompaniament la carne / peste. Combinat cu sos pesto, dovleceii tai vor fi extra cool in aceasta reteta ;-)
Ingrediente
7
Materiale
- 7 ramequins
Preparare
Preparare10 min
Gătire35 min
Radeti dovleceii. Combinati ouale, galbenusurile, smantana si laptele.
Adaugati parmezanul, dovleceii si pesto-ul. Amestecati bine.
Turnati compozitia in ramekins unse cu unt. Coaceti la bain-marie la cuptor timp de 35 de minute la 180° C.
Gata!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 142Kcal
- Carbo: 3.4g
- Grăsimi: 11g
- Grăsimi sat.: 5.1g
- Proteine: 7g
- Fibre: 1.1g
- Zahăr: 3.2g
- ProPoints: 4
- SmartPoints: 5
Informații nutriționale pentru 1 porție (151g)
Echipamente de gătit
cuptor