Home
Rețete
Felul principal
Retete cu parmezan
Flan cu dovlecei si pesto - fara gluten
Flan cu dovlecei si pesto - fara gluten
Lasa intreaga familie sa manance legume cu placere! Foarte moi, le puteti servi ca aperitiv sau ca acompaniament la carne / peste.
Combinat cu sos pesto, dovleceii tai vor fi extra cool in aceasta reteta ;-)
Preparare
Radeti dovleceii. Combinati ouale, galbenusurile, smantana si laptele.
Adaugati parmezanul, dovleceii si pesto-ul. Amestecati bine.
Turnati compozitia in ramekins unse cu unt. Coaceti la bain-marie la cuptor timp de 35 de minute la 180° C.
Gata!
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 142Kcal
Carbo: 3.4g
Grăsimi: 11g
Grăsimi sat.: 5.1g
Proteine: 7g
Fibre: 1.1g
Zahăr: 3.2g
ProPoints: 4
SmartPoints:
5
Informații nutriționale pentru 1 porție (151g)
Echipamente de gătit
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Trista!