Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
E timpul pranzului si cauți o reteta usoara / rapida? O reteta plina de savoare si arome datorita smantanii din laptele de nuca de cocos. Acest fel de mancare este in mod natural „fara gluten”, deoarece taiteii folositi aici sunt facuti din faina de orez ;-) Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati pasii retetei noastre si sa va savurati o mancare usoara.
Ingrediente
3
Rețete inrudite
Curry cu creveti si lapte de cocos
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Tocati salota si rumeniti-o in ulei de masline.Taiati morcovul si ardeii in fasii de dimensiuni medii.
- Adaugati morcovul si ardeiul in tigaie. Se acopera si se gateste 10 minute la foc mic. Adaugati crevetii si smantana din lapte de cocos. Condimentati dupa gust cu sare si piper. Adaugati coriandru/patrunjel.
- La final, se adauga sucul de lamaie si se gateste neacoperit timp de 10 minute.
Intre timp, pregatiti taiteii de orez asa cum este indicat pe pachet si amestecati-i cu preparatul nostru. - La momentul servirii, puteti adauga seminte de susan si coriandru/patrunjel tocat. Bon appétit!
Observații
Puteti inlocui taiteii de orez cu tagliatelle.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!