Tăiței de orez cu legume chinezești

Servim ca atare, sau ca o garnitură la pește sau de ce nu o fripturică.
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Punem apă la fiert cu un praf de sare.
Când începe să clocotească, oprim focul și punem tăițeii în apă.
Se lasă pentru 5 minute, după care se scot, se clătesc cu apă rece și se stropesc cu puțin ulei de măsline.
În cazul în care folosiți legume crude, ele se pun în proporții egale sau după gust :)
Toate legumele se spală, se curăță și se taie fideluță.
Eu am ales varianta mai sănătoasă - adică fierte în apă pentru 5 minute.
Cealaltă variantă ar fi călite în ulei de susan sau ulei de măsline.
După ce le-am fiert le-am strecurat și le-am clătit cu apă rece.
Se amestecă cu tăițeii de orez și se servesc cu sos de soia. - Poftă bună!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super reteta
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buni
anonymous
Super
T
Theodora
OK,OK.OK!!!!
anonymous
Ceva interesant!
anonymous
Simplu, rapid si f.gustos,sanatos
anonymous
Ador retetele simple,rapide si gustoase !

ciobanu_t2013
Ok
anonymous
Delicios
anonymous
Buna si se face repede
Punctează această reţetă