Pentru aceasta reteta am folosit taitei pentru wok care sunt mici si putin mai subtiri si din aceasta cauza nu este nevoie sa ii fierb inainte de a-i adauga in wok.
Daca veti folosi taitei lungi, cumparati din cei ce se fac in maxim 7 minute ( de preferat chiar 5 min ) pe care ii rupeti / sfaramati in bucati de 5 cm inainte de a-i adauga in wok. Aveti un link pe site-ul meu cu cei pe care i-am folosit eu pentru ca din pacate nu am gasit cum se numesc in romana, dar banuiesc ca nu au un nume anume.
Incingeti uleiul la foc mare in wok / tigaie si taiati carnea in bucati. Adaugati carnea si condimentati cu chili, piperul, putin ghimbir si usturoi. Prajiti carnea pana prinde o culoare aurie pe toate partile.
Adaugati legumele si lasati-le cateva minute pana ce acestea s-au calit bine.
Adaugati taiteii si apa calda, 2 linguri de sos de soia, kecap manis ( daca folositi ) si amestecati pana cand acestia au absorbit toata apa. Potriviti gustul cu condimentele si serviti.