Taitei chinezesti prajiti cu legume si carne

Felul principal
4 porții
Ușor
25 min

Pentru aceasta reteta am folosit taitei pentru wok care sunt mici si putin mai subtiri si din aceasta cauza nu este nevoie sa ii fierb inainte de a-i adauga in wok. Daca veti folosi taitei lungi, cumparati din cei ce se fac in maxim 7 minute ( de preferat chiar 5 min ) pe care ii rupeti / sfaramati in bucati de 5 cm inainte de a-i adauga in wok. Aveti un link pe site-ul meu cu cei pe care i-am folosit eu pentru ca din pacate nu am gasit cum se numesc in romana, dar banuiesc ca nu au un nume anume.


Ingrediente

4

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+