Taitei chinezesti prajiti cu legume si carne
Pentru aceasta reteta am folosit taitei pentru wok care sunt mici si putin mai subtiri si din aceasta cauza nu este nevoie sa ii fierb inainte de a-i adauga in wok. Daca veti folosi taitei lungi, cumparati din cei ce se fac in maxim 7 minute ( de preferat chiar 5 min ) pe care ii rupeti / sfaramati in bucati de 5 cm inainte de a-i adauga in wok. Aveti un link pe site-ul meu cu cei pe care i-am folosit eu pentru ca din pacate nu am gasit cum se numesc in romana, dar banuiesc ca nu au un nume anume.
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
-
Tăiței udon cu creveți și sos picant de arahide
-
Tăiței de orez cu ciuperci și ou fiert moale
-
Wok cu tăitei chinezești (legume și proteine de soia texturate)
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
Incingeti uleiul la foc mare in wok / tigaie si taiati carnea in bucati.
Adaugati carnea si condimentati cu chili, piperul, putin ghimbir si usturoi.
Prajiti carnea pana prinde o culoare aurie pe toate partile.Adaugati legumele si lasati-le cateva minute pana ce acestea s-au calit bine.
Adaugati taiteii si apa calda, 2 linguri de sos de soia, kecap manis ( daca folositi ) si amestecati pana cand acestia au absorbit toata apa.
Potriviti gustul cu condimentele si serviti.
Pofta Buna !
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!