Când nu ai idei pentru masă, quiche-ul este obligatoriu! Avantajul este ca poți pune tot ce iți dorești în el ți mai ales ce ai la îndemănă! E bine pentru că ne-a rămas o pungă de legume congelate și bucăți de bacon...
Ce aluat să folosești pentru o quiche? Un aluat brisée va fi baza perfectă pentru quiche-ul tău savuros. Este ușor și rezistă bine la gătit.
Cum evit apa în quiche-ul meu? Cel mai bun truc este să gătești ingredientele pentru umplutură separat într-o tigaie, astfel încât să elibereze sucul. Odată gătite, le puteți încorpora în quiche. De asemenea, puteți stropi fundul plăcintei cu amidon de porumb sau pesmet, astfel încât acestea să absoarbă sucul în timpul coacerii.
Cum gătesc quiche-ul? Puneți quiche-ul la cel mai jos nivel al cuptorului. Acest lucru va asigura că partea de jos a quiche-ului este gătită. Ridicați-l la jumătatea cuptorului, la sfârșitul gătitului, astfel încât blatul să fie maro auriu. Pentru un efect foarte crocant, puteți poziționa cuptorul în modul grill timp de 5 minute.
Pot folosi legume congelate în quiche-ul meu? Nicio problemă! Totuși, nu uitați să le dezghețați, apoi să le gătiți într-o tigaie, astfel încât să elibereze toată apa înainte de a le integra în quiche.