Ingrediente: 1 kg carne de porc 700 g cartofi 400 g morcovi 3cepe 300 g mazare verde 250 g branza de vaci 4-5 felii de sunca sau kaizer 1 ardei 2-3 linguri de...
Ingrediente: 500-600 g pulpa de porc , un morcov , un pastarnac , o ceapa , cativa catei de usturoi , 2 foi de dafin , sare , piper , boia de ardei dulce ,...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 gr paste fusilli 500 gr carne tocata amestec (porc si vita) O radacina de telina rasa (aprox 100 gr) 2 morcovi dati pe razatoare 2 cepe verzi...
Ingrediente: 3 cartofi 2 morcovi 1 dovlecel o ceapa o vanata 1 ardei gras o cutie de rosii in bulion o ceasca de orez o caserola de ceafa de porc 2 catei de...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: 300 g carne porc taiata fasii subtiri 300 g ficatei de pui 250-300 g pesmet ulei MARINATA : 2oua 2 linguri sos de soia ½ lingurita coriandru...
Ingrediente: Sos Ragu: 800 g carne tocata, amestec de vita si porc 1 ceapa 1 morcov dat pe razatoare 3catei de usturoi, feliute 1200 g de suc de rosii, sau...
Ingrediente: o bucata coasta de porc proaspata 3 cartofi un dovlecel o rosie amestec mexican congelat cozile de la o ceapa verde 4-5 catei de usturoi 1 ardei 1...