Ingrediente: Aluatul : 375 ml apa 1 cub de supa de pui 230 gr de faina Umplutura : 300 gr piept de pui 1 ceapa 1/2 ardei rosu patrunjel sare piper 1 ou pesmet ulei
Ingrediente: 400 gr piept de pui (franjuri de pui) 2 iaurturi simple 2 catei de usturoi 1 lamaie netratata O mana de coriandru proaspat (sau patrunjel) Sare Piper
Ingrediente: Pentru salata: 300 gr piept de pui 1 morcov 1/2 mar 30 gr masline verzi fara samburi 80 gr mazare fiarta 80 gr porumb fiert 15 gr patrunjel Pentru...
Ingrediente: Sosul: 2 linguri de ulei de floare soarelui 2 linguri de boia dulce 2 linguri de faina 100 ml sos de tomate 200 ml apa 1/2 ligurita chimen 1/2...
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
Ingrediente: 4 dovlecei potriviti 1 kg de rosii bine coapte 1 piept de pui Cativa catei de usturoi Ulei de masline 1 legatura patrunjel verde 2 cepe 1 ardei...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 500 g carne din piept de pui o felie de franzela o ceapa mica 2 catei de usturoi 50 g unt 1 ou sare piper alb boia patrunjel verde ulei pentru prajit
Ingrediente: 2 piepti de pui fara piele si fara os 1 ou mare 120 grame pesmet 30 grame unt topit 400 ml sos pentru spaghete 60 grame branza mozarella rasa 1...
Ingrediente: 1 piept de pui 2 oua 3 catei de usturoi 1 ceapa patrunjel sare si piper rozmarin Pentru umplutura: 100 g cascaval 50 g telemea boabe de piper...
Ingrediente: 500 g piept de pui dezosat 50 g unt 200 ml smantana lichida pentru gatit 75 ml vin alb sec 12 g faina 1 galbenus patrunjel verde marar verde sare
Ingrediente: un piept si jumatate de pui 2 cepe 2 morcovi 3 cartofi medii 2 oua zarzavat: patrunjel si marar pesmet cat pentru consistenta (poate fi inlocuit...
Ingrediente: 1 piept de pui mai mare, 1 kg mazare proaspata sau congelata, 2 fire ceapa verde/ alba, 1 morcov, 2-3 lg ulei, sare, piper, boia de ardei iute/...
Ingrediente: 4 piepti de pui cu piele si fara os 600-800 g kg cartofi 4 felii de sunca 4 felii/bucatele de cascaval sare+piper 1/2 legatura de patrunjel 1-2...
Ingrediente: 30 g piept de pui fiert 1 le gatura Frunze patrunjel Un fir de praz 3 fire ceapa verde 1 ardei kapia 500g ciuperci 4 oua 50g ulei Sare piper