Piept de pui bugatti

Piept de pui Bugatti
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
30 min

O reteta usoara

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Usturoiul taiat marunt se caleste intr-o tigaie cu putin ulei impreuna cu pieptul de pui taiat fasii.
  • Telina, ardeii, vanata, morcovul se taie julien in fasii subtiri apoi se amesteca cu pieptul de pui si se prajesc putin dupa care se condimenteaza dupa gust.
  • Se adauga supa instant, sosul de rosii si se mai lasa 5 minute la foc mic amestecand usor.
  • Se orneaza cu frunzele de patrunjel sau busuioc.
  • Se serveste cu orez.
LLucian C

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 5

anonymous

F.bun

am gătit această rețetă
abuz

Tamara

E Buna Si auzit de preparat

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Pare foarte Buna am sa incerc.

abuz

anonymous

A

abuz

cronosold

Deci: un fel de ghiveci... neamestecat. De unde vine termenul "bugatti"? Iar asta cu "julien în fâşii subţiri" e chiar mortală!

abuz

cris_nedelcovici

De ce supa instant?

abuz

anonymous

F.gustos

abuz

anonymous

Foarte bun ,insa fara supa instant!

abuz

anonymous

O reteta excelenta, e am preparat pieptul de pui conform retetei, e delicios.

abuz

nimeni

Minunata,corect preparata si usor.Cu o singura exceptie decat supa instant ( prafuri sintetice greu de controlat ) mai bine folositi apa.

abuz
  • pagina 1 / 5