Usturoiul taiat marunt se caleste intr-o tigaie cu putin ulei impreuna cu pieptul de pui taiat fasii.
Telina, ardeii, vanata, morcovul se taie julien in fasii subtiri apoi se amesteca cu pieptul de pui si se prajesc putin dupa care se condimenteaza dupa gust.
Se adauga supa instant, sosul de rosii si se mai lasa 5 minute la foc mic amestecand usor.
Comentarii (47):
F.bun
E Buna Si auzit de preparat
Pare foarte Buna am sa incerc.
A
Deci: un fel de ghiveci... neamestecat. De unde vine termenul "bugatti"? Iar asta cu "julien în fâşii subţiri" e chiar mortală!
De ce supa instant?
F.gustos
Foarte bun ,insa fara supa instant!
O reteta excelenta, e am preparat pieptul de pui conform retetei, e delicios.
Minunata,corect preparata si usor.Cu o singura exceptie decat supa instant ( prafuri sintetice greu de controlat ) mai bine folositi apa.