Piept de pui bugatti

O reteta usoara
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Usturoiul taiat marunt se caleste intr-o tigaie cu putin ulei impreuna cu pieptul de pui taiat fasii.
- Telina, ardeii, vanata, morcovul se taie julien in fasii subtiri apoi se amesteca cu pieptul de pui si se prajesc putin dupa care se condimenteaza dupa gust.
- Se adauga supa instant, sosul de rosii si se mai lasa 5 minute la foc mic amestecand usor.
- Se orneaza cu frunzele de patrunjel sau busuioc.
- Se serveste cu orez.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
F.bun
am gătit această rețetă
Tamara
E Buna Si auzit de preparat
am gătit această rețetă
anonymous
Pare foarte Buna am sa incerc.
anonymous
A
C
cronosold
Deci: un fel de ghiveci... neamestecat. De unde vine termenul "bugatti"? Iar asta cu "julien în fâşii subţiri" e chiar mortală!
C
cris_nedelcovici
De ce supa instant?
anonymous
F.gustos
anonymous
Foarte bun ,insa fara supa instant!
anonymous
O reteta excelenta, e am preparat pieptul de pui conform retetei, e delicios.
N
nimeni
Minunata,corect preparata si usor.Cu o singura exceptie decat supa instant ( prafuri sintetice greu de controlat ) mai bine folositi apa.