Home
Rețete
Felul principal
Piept de pui la cuptor cu cascaval si orez
Piept de pui la cuptor cu cascaval si orez
Se introduc 2 bucati de pui la cuptor iar cand sunt aproape gata se adauga cascavalul felii deasupra bucatilor de pui.Dupa ce orezul a fiert se amesteca cu o lingura de unt.
Ingrediente
2
Cost estimat: 2.82Euros € (1.41€/porție)
Preparare
Se taie bucata de pui in doua,se condimenteaza dupa preferinta.
Se introduc in cuptor,la foc mic,cu ulei de masline,putina apa,sare,ardei gras.
Intre timp se fierbe orezul.
Cand bucatile de pui sunt aproape gata,se adauga feliile de cascaval deasupra ,patrunjelul si busuiocul.
Se lasa la cuptor pana ce cascavalul se topeste usor si acopera bucatile de pui.
Orezul se amesteca cu o ling de unt,patrunjel si sare.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 402Kcal
Carbo: 26.8g
Grăsimi: 22.8g
Grăsimi sat.: 10.6g
Proteine: 21.3g
Fibre: 2.3g
Zahăr: 3.7g
ProPoints: 11
SmartPoints:
13
Informații nutriționale pentru 1 porție (204g)
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Este o mincare gustoasa si usoara
Foarte buna
Foarte bun!
Super delicios
Super bun
Excelent !!!
Bunutz!
Grozav