Piept de pui la cuptor cu cascaval si orez

Se introduc 2 bucati de pui la cuptor iar cand sunt aproape gata se adauga cascavalul felii deasupra bucatilor de pui.Dupa ce orezul a fiert se amesteca cu o lingura de unt.
Ingrediente
2
Cost estimat: 2.82Euros€ (1.41€/porție)
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
- Se taie bucata de pui in doua,se condimenteaza dupa preferinta.
- Se introduc in cuptor,la foc mic,cu ulei de masline,putina apa,sare,ardei gras.
- Intre timp se fierbe orezul.
- Cand bucatile de pui sunt aproape gata,se adauga feliile de cascaval deasupra ,patrunjelul si busuiocul.
- Se lasa la cuptor pana ce cascavalul se topeste usor si acopera bucatile de pui.
- Orezul se amesteca cu o ling de unt,patrunjel si sare.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 402Kcal
- Carbo: 26.8g
- Grăsimi: 22.8g
- Grăsimi sat.: 10.6g
- Proteine: 21.3g
- Fibre: 2.3g
- Zahăr: 3.7g
- ProPoints: 11
- SmartPoints: 13
Informații nutriționale pentru 1 porție (204g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Este o mincare gustoasa si usoara
anonymous
Foarte buna
anonymous
Foarte bun!
anonymous
Super delicios
anonymous
Super bun
anonymous
Excelent !!!
anonymous
Bunutz!
anonymous
Grozav
Punctează această reţetă