Spalat bine orezul cu apa calda, scurs de apa. Intr-o tigaie pus uleiul, orezul si pus pe foc amestecand continuu, pana se prajeste putin orezul. Astfel nu se va mai lega si o sa ramana intreg la fierbere.
Adaugat stafidele, porumbul boabe, sofranul, oregano si putina sare, pus apa cat sa acopere orezul si lasat sa fiarba la foc mic, acoperit. Intr-o alta tigaie, in putin unt, prajit pieptul de pui, pe ambele parti, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
La sfarsit pus sare si piper. Cand pieptul este gata pus in tigaie ceapa verde taiata rondele si mai prajit aproximativ 1 minut, nu mai mult.
Morcovii pus intr-o cratita cu putin unt si 3-4 linguri cu apa si fiert aproximativ 10 minute. Cand a scazut tot lichidul pus o lingurita de zahar si lasat sa se caramelizeze.
Comentarii:
F.bun
Ok