Piept de pui cu orez
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Spalat bine orezul cu apa calda, scurs de apa. Intr-o tigaie pus uleiul, orezul si pus pe foc amestecand continuu, pana se prajeste putin orezul. Astfel nu se va mai lega si o sa ramana intreg la fierbere.
- Adaugat stafidele, porumbul boabe, sofranul, oregano si putina sare, pus apa cat sa acopere orezul si lasat sa fiarba la foc mic, acoperit. Intr-o alta tigaie, in putin unt, prajit pieptul de pui, pe ambele parti, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
- La sfarsit pus sare si piper. Cand pieptul este gata pus in tigaie ceapa verde taiata rondele si mai prajit aproximativ 1 minut, nu mai mult.
- Morcovii pus intr-o cratita cu putin unt si 3-4 linguri cu apa si fiert aproximativ 10 minute. Cand a scazut tot lichidul pus o lingurita de zahar si lasat sa se caramelizeze.
adi`s blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
I
ionela60
F.bun
anonymous
Ok