Piept de pui umplut cu orez

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Legumele taiate marunt le calim in putin ulei de masline.Adaugam orezul spalat si lasat in putina apa,sa se umfle.
  • Le mai calim impreuna cateva minute,adaugam o cana de apa si lasam pe foc pana orezul este fiert "al dente".Potrivim gustul de sare.
  • Lasam sa se racoreasca apoi repartizam orezul pe pieptul de pui taiat felii subtiri,presarat cu sare si piper si rulam cat mai strans posibil.
  • Intr-un vas termorezistent asezam rulourile obtinute,stropim cu putin ulei de masline,presaram cu cimbru, si dam la cuptor pana se rumenesc.
  • Facut doar jumatate de reteta,caci dragul meu copil a hotarat ca el nu mananca carne cu orez,el vrea orez cu carne. Asa ca facut juma-juma ca sa impac pe toata lumea.

Punctează această reţetă

miha278Miha278

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: