Piept de pui umplut cu orez
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Legumele taiate marunt le calim in putin ulei de masline.Adaugam orezul spalat si lasat in putina apa,sa se umfle.
- Le mai calim impreuna cateva minute,adaugam o cana de apa si lasam pe foc pana orezul este fiert "al dente".Potrivim gustul de sare.
- Lasam sa se racoreasca apoi repartizam orezul pe pieptul de pui taiat felii subtiri,presarat cu sare si piper si rulam cat mai strans posibil.
- Intr-un vas termorezistent asezam rulourile obtinute,stropim cu putin ulei de masline,presaram cu cimbru, si dam la cuptor pana se rumenesc.
- Facut doar jumatate de reteta,caci dragul meu copil a hotarat ca el nu mananca carne cu orez,el vrea orez cu carne. Asa ca facut juma-juma ca sa impac pe toata lumea.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă