Piept de pui umplut cu crema de branza
Ingrediente
Pt garnitura :
Preparare
- Batut pieptul de pui cu ciocanul, in folie, apoi condimentat, intins crema de branza, si am rulat. Incercat 2 variante, cel mai ok e procedura care se aplica si la sarmale.
- Lasat rulourile la rece - asta nu e obligatoriu, dar trebuia sa-mi pun puiul la nani.Apoi dat prin faina, ou, pesmet si prajit in ulei de palmier, la foc mic, sa se patrunda.
- Piure de cartofi stie toata lumea sa faca Pt morcovii sote : topit untul, caramelizat zaharul brun, apoi adaugat morcovii rasi pe mandolina, foaia de dafin, condimentat, si picurat apa din cand in cand, pana s-au muiat de aproape au mers bine alaturi de varza rosie murata si puiu' care se chinuie sa manance cu tacamurile de la Ikea.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Am gatit si eu o reteta asemanatoare dar si asta pare a fi mai buna
Observ ca pe aici misuna oameni fara minte! Chiar nu observati ca e trunchiata reteta, pusa la pers a III a, de francezii astia tampiti!
Imi pare rau ca poluati limba romanaFrancezii nu sun tampiti .Romanii snobi asta da !!!!Sunt cativa care vorbes aiurea PACAT!!!!
Foarte antipatic tonul textului retetei, care nu e nici sanatoasa-folie de aluminiu si ulei de palmier-nici originala, cu ingreduiente de negasit-varza rosie murata-...mediocritate cu pretentii, ce mai...
Daca nu aveti ceva frumos de spus despre aceasta reteta minunata musctiva limba
Silvia U imi pare rau ca trebuie sa-ti spun ca esti o agramata notorie si incultura ta este extraordinar de vasta!
Unde ai fost la scoala ? La "Rascracanatii din deal" sau la cei din vale ? Sau ... ai invatat la F.F. ? Adica fara folos ? Esti de o prostie "lucie" Numai buna de "Presedinte" Candideaza la alegeri ! Deh, cine
stie ?
Mai voi astia care tot comentati, nu realizati ca desteptii de petit chef pun retetele aici, niste cretini, am dorit sa inchei colaborarea cu ei dar nici nu imi raspund. NU asa arata pe blogul meu reteta originala !!!!