Piept de pui umplut cu mozzarela si invelita in bacon
Ingrediente
1
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Pieptul de pui se taie in trei parti egale,se bate unpic cu ciocanul de batut carne,se condimenteaza cu sarea,piperul si condimentul de grill.
Mozzarella se taie tot in trei bucati egale,se aseaza peste piept si se ruleaza.
Se taie kaizerul sau baconul in trei felii subtire"pe lung",si se ruleaza pieptul in iel.
Se pune la prajit pe gratar cu putin ulei.
Cartofii punem la fiert,si zdrobim bine ,si adaugam galbanusurile de ou,nucsoara,piperul alb,bicarbonatul,faina si sare dupa gust,amestecam bine si asezam in tava pe hartie de copt cu ajutorul unui pos sa obtinem forma frumoasa si bagam la cuptor vreo 10 minute la 220de grade.
Cand sa prajit si carnea si cartofii {rozette}asezam pe farfurie ,putem orna cu o felie de portocala si una de rosii.
POFTA BUNA
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Delicios !!
am gătit această rețetă
anonymous
ASPECTOASA ,BUNA
am gătit această rețetă
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
Yamiiiiii
am gătit această rețetă
anonymous
Nota 10 teai gandit si la ornament . tineo tot asa. pieptul cu mozarella e delicios si iai mai dat si un plus de savoare cu bacon
am gătit această rețetă
anonymous
Pt asta trebuie cantar pentru bijuterii
anonymous
Nu trebuie sa fi filozof sau profesor ca sa sti sa gatesti !!!!
Reteta e ok.
anonymous
Merita incercat !
anonymous
Arata bine ,de incercat
anonymous
Interesanta reteta,trebuie sa o incerc....Multumesc..O Dumineca minunata sa aveti....!!!