Piept de pui umplut cu mozzarela si invelita in bacon

Felul principal
1 porții
Ușor
40 min

Ingrediente

1

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Pieptul de pui se taie in trei parti egale,se bate unpic cu ciocanul de batut carne,se condimenteaza cu sarea,piperul si condimentul de grill.

    Mozzarella se taie tot in trei bucati egale,se aseaza peste piept si se ruleaza.
    Se taie kaizerul sau baconul in trei felii subtire"pe lung",si se ruleaza pieptul in iel.
    Se pune la prajit pe gratar cu putin ulei.

    Cartofii punem la fiert,si zdrobim bine ,si adaugam galbanusurile de ou,nucsoara,piperul alb,bicarbonatul,faina si sare dupa gust,amestecam bine si asezam in tava pe hartie de copt cu ajutorul unui pos sa obtinem forma frumoasa si bagam la cuptor vreo 10 minute la 220de grade.

    Cand sa prajit si carnea si cartofii {rozette}asezam pe farfurie ,putem orna cu o felie de portocala si una de rosii.

    POFTA BUNA
ZZsoltgonda

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

Delicios !!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

ASPECTOASA ,BUNA

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Yamiiiiii

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Nota 10 teai gandit si la ornament . tineo tot asa. pieptul cu mozarella e delicios si iai mai dat si un plus de savoare cu bacon

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Pt asta trebuie cantar pentru bijuterii

abuz

anonymous

Nu trebuie sa fi filozof sau profesor ca sa sti sa gatesti !!!!
Reteta e ok.

abuz

anonymous

Merita incercat !

abuz

anonymous

Arata bine ,de incercat

abuz

anonymous

Interesanta reteta,trebuie sa o incerc....Multumesc..O Dumineca minunata sa aveti....!!!

abuz
  • pagina 1 / 4