Se taie pieptul in felii potrivite.Verdeata se toaca marunt.Se pune untul la topit si se inabusa carnea in el la foc mic, pana capata o culoare albicioasa.Se stinge cu 75 ml vin si 75 ml apa.Se lasa pe foc domol sa se patrunda bine carnea,dar sa nu se evapore tot lichidul.
Faina se freaca cu smantana si galbenus. Dupa ce s-a inmuiat carnea, se adauga compozitia cu smantana si se lasa un minut.Se adauga verdeata pentru aroma si se opreste focul.
Faina se freaca cu smantana si galbenus. Dupa ce s-a inmuiat carnea, se adauga compozitia cu smantana si se lasa un minut.Se adauga verdeata pentru aroma si se opreste focul.
Trei etape si toate ....doua! Banuiesc ca a treia era ceva cu garnitura sau cu servitu'....Romaneste era se stinge focul sau se opresc gazele sau curentul!
Este o reteta excelenta intr-adevar si merita sa o incercati pentru ca este savuroasa si usoara;eu am pus orez calit in unt si cu ceapa langa acest preparat si a mers uns;ar fi indicate si niste muraturi
Comentarii:
Ce-i in poza arata ca o voma! Saracii francezi, daca ar vedea asta....
Simplu si bun
De nota 10
Cum mai realizezi etapa 3 dupa etapa 2??? Dus cu pluta :)
Trei etape si toate ....doua! Banuiesc ca a treia era ceva cu garnitura sau cu servitu'....Romaneste era se stinge focul sau se opresc gazele sau curentul!
Francezii au o bucatarie foarte fina si nu s-ar preta la asemenea porcarii!
Pupici !
Este o reteta excelenta intr-adevar si merita sa o incercati pentru ca este savuroasa si usoara;eu am pus orez calit in unt si cu ceapa langa acest preparat si a mers uns;ar fi indicate si niste muraturi
Oribila ...ex.....