Ingrediente: 200 gr paste (aici pappardelle) 100 gr ricotta 100 gr somon afumat 1 șalotă (mică) smântână lichidă (sau puțin lapte) ulei de măsline extra virgin...
Ingrediente: 200 gr de somon fumé 800 gr de cartofi (aproximaiv 4 cartofi marime medie) 1 ou 200 ml smantana ulei de masline 2 linguri de marar 1 ceapa galbena...
Ingrediente: 500 g ciuperci, a ales ciupercile brune 500 g piept de curcan, curatat, spalat si taiat cuburi o ceapa mare sare, piper si marar, fie uscat fie...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 500 g brânză de vaci, 200 g smântănă, 100 g unt, 100 g făină, 100 g mălai, 4 ouă mari, 1/2 linguriță sare, 1 legătură mărar, smântănă pentru servit.
Burrata este un tip de branza facuta din mozzarella si smantana. Partea exterioara este din mozzarella, iar in interior se gaseste un amestec de mozzarella si smantana grasa, untoasa, avand o textura moale, pastoasa.
Ingrediente: 300 g de paste tip spaghete 200 g somon putin suc de lamaie 2 lg smantana lichida sos de marar Pentru sosul de marar: 1 legatura de marar proaspat...
Ingrediente: 500 g faina 20 g drojdie 50 g unt 40 ml apa 1 ou 1 lingurita zahar sare 500 g branza de vaci 200 g smantana 1 ou 4 linguri faina de malai 1 lingura...
Ingrediente: o pulpa de miel dezosata 500 g spanac proaspat 1 ceapa 4 fire ceapa verde 5 catei usturoi 2 linguri ulei de masline 200 ml smantana 1 lingurita...
Ingrediente: 1 kg amestec de legume de care va plac 2 legaturi de marar 3 catei de usturoi - 2 oua 300 ml smantana 2 Lg(lingura) faina 150 g cascaval ras 150 g...
Ingrediente: un dovlecel de marime mijlocie o ceapa mica sare, piper 2 - 3 linguri smantana 1 lingura de faina 1 cana de lapte o legatura mare de marar
Ingrediente: – paste ( spaghete, spirale sau penne) – somon afumat (eu am avut 100 g) – 200 ml smantana de gatit – 2 lingurite capere – coaja rasa de la o...