Pipote cu smantana a la suceava

Felul principal
2 porții
Ușor
1 h 5 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare40 min
Gătire25 min
  • Pipotele se curata bine, se spala, se condimenteaza putin. Ceapa se caleste foarte putin in unt iar peste se adauga pipotele.
  • Se lasa putin la prajit (cam 5 minute) mestecand din cand. Se adauga un litru de apa si se lasa la fiert. (Nu va asteptati sa fiarba foarte repede cam intr-o ora si 30 minute).
  • Din faina, lapte, smantana se prepara un sos, care se toarna peste pipote cand sunt aproape fierte si se mai lasa pe foc domol inca 10-15 minute.
  • Se potriveste de sare si piper, iar la sfarsit se adauga verdeata tocata. Se mananca cu mamaliguta calda.
irinaririnaIrinaririna

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Aceasta receta o cautam merci mult pentru ea

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Nu mai copiati retete de pe alte site-uri

abuz

anonymous

Super ...deja pun sa fac si eu

abuz

anonymous

Mmmm,super bune,dementialee!!! va garantez!

abuz

anonymous

Gustoasa

abuz

anonymous

Tre bien

abuz

anonymous

Foarte buna!!!!!!!!!!! yam yam

abuz

anonymous

Marfa !

abuz

anonymous

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abuz
  • pagina 1 / 2