Pipote cu smantana a la suceava
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Gnocchi cu smântână și ciuperci: o masă reconfortantă!
-
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
-
Moelleux cu legume si smantana
-
Gratin de cod si smantana
Preparare
Preparare40 min
Gătire25 min
- Pipotele se curata bine, se spala, se condimenteaza putin. Ceapa se caleste foarte putin in unt iar peste se adauga pipotele.
- Se lasa putin la prajit (cam 5 minute) mestecand din cand. Se adauga un litru de apa si se lasa la fiert. (Nu va asteptati sa fiarba foarte repede cam intr-o ora si 30 minute).
- Din faina, lapte, smantana se prepara un sos, care se toarna peste pipote cand sunt aproape fierte si se mai lasa pe foc domol inca 10-15 minute.
- Se potriveste de sare si piper, iar la sfarsit se adauga verdeata tocata. Se mananca cu mamaliguta calda.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
03/08/2011
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!