Pipotele se curata bine, se spala, se condimenteaza putin. Ceapa se caleste foarte putin in unt iar peste se adauga pipotele.
Se lasa putin la prajit (cam 5 minute) mestecand din cand. Se adauga un litru de apa si se lasa la fiert. (Nu va asteptati sa fiarba foarte repede cam intr-o ora si 30 minute).
Din faina, lapte, smantana se prepara un sos, care se toarna peste pipote cand sunt aproape fierte si se mai lasa pe foc domol inca 10-15 minute.
Se potriveste de sare si piper, iar la sfarsit se adauga verdeata tocata. Se mananca cu mamaliguta calda.
Comentarii (11):
Aceasta receta o cautam merci mult pentru ea
Bun
Nu mai copiati retete de pe alte site-uri
Super ...deja pun sa fac si eu
Mmmm,super bune,dementialee!!! va garantez!
Gustoasa
Tre bien
Foarte buna!!!!!!!!!!! yam yam
Marfa !
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!