Pipote si inimioare de curcan rasol

Pipote si inimioare de curcan rasol
Altele
5 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

5

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Pipotele si inimioarele se spala ,se curata de eventuale pielite si se pun la fiert . Dupa ce se ia spuma se adauga ceapa,morcovul taiat felii sau rondele ,cartofii taiati cubulete sau felii ,foile de dafin si se potriveste de sare si condimente.
  • Cand sunt aproape fierte adaugati putin vin alb,dupa care se scot intr-un alt vas,se toarna putina supa in care au fiert si se orneaza cu patrunjel verde.Se poate servi cu lamaie,maioneza,hrean sau cu sos remoulad.
VValentina ionita

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

24/09/2013

Excelent

(0) (0) abuz
29/07/2012

Meraviglioso, merveilleux

(0) (0) abuz