Se dau morcovii pe razatoarea marea. Se calesc in ulei incins, impreuna cu ceapa verde si ardeiul.
Cand se rumenesc, se arunca deasupra pipotele taiate in bucati mari...si inimioarele. Se lasa pe foc aprox. 5 minute, pana se coc. Se acopera bine cu apa si se lasa pipotele sa fiarba sub capac.
Daca apa scade si pipotele nu sunt fierte destul, se mai completeaza cu apa pana e carnea gata.
Mazarea spalata bine se pune peste pipote, alaturi de rosiile decojite si se potriveste de gust.
Se lasa la fiert inca 20 de minute, pana este si mazarea gata- a mea a fost gata din conserva, asa ca am pus-o doar la final, dupa ce am spalat-o si am scurs-o.
Se gusta si se potriveste de sare si piper.
La final, se adauga mararul tocat foarte fin. Se mai lasa sub capac si dupa ce se ia dupa foc, se serveste calda.
Comentarii:
Este delicioasa, am urmat si eu aceasta reteta:)
Foarte buna
Prefer pipotele fierte separat
Good :)